TORNAR

Participa #volemunapoblamillor concorrerà per segon cop a les municipals

Actualment, el partit compta amb tres regidors al consistori

politica
Dimarts, 2 abril 2019. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

La que és la primera força de l'oposició al consistori poblatà, Participa #volemunapoblamilor, torna a concórrer als comicis municipals. La presentació del seu projecte serà aquest diumenge vinent.

La Plaça dels Països Catalans acollirà el diumenge 7 d'abril, a les 12 del migdia, la presentació de la candidatura Participa #volemunapoblamillor de la Pobla de Claramunt. Aquesta agrupació d'electors es presentarà per segona vegada a les eleccions municipals del 26 de maig i ara compta amb 3 regidors que són l' Antoni Mabras, la Mari Pau Castaño i la Berta Pons.

El projecte es va constituir com a grup d'electors ara fa cinc anys i "no té vinculació amb cap partit polític". Els principals eixos de treball de Participa#volemunapoblamillor "són la voluntat de fomentar la participació a la Pobla i la transparència, així com les ganes de millorar molts aspectes de l'acció municipal com el medi ambient, la cultura, la indústria, el turisme, l'educació, la salut i en general el benestar de tots els poblatans".

Al llarg de l'acte, que funcionarà de manera assembleària, es farà un repàs de la feina feta durant aquests 4 anys a l'oposició i sobretot s'escoltaran i es recolliran les propostes del públic assistent mentre es compartirà un vermut amb el veïnat. També es convida a totes les famílies a venir amb els nens i que participin al taller titulat La Pobla dels nens, en què els infants amb la seva mirada dibuixaran la Pobla que volen i proposaran idees per millorar-la. Participa#volemunapoblamillor convida a la ciutadania a aportar també les seves opinions a través de facebook on el veïnat pot trobar més informació així com a través del seu correu electrònic volemunapoblamillor@gmail.com


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.