TORNAR

El govern d'Igualada replica ERC i situa en 170 la xifra de pisos de lloguer social

Jordi Pont afirma que tots els habitatges disponibles estan plens

politica
Dimecres, 11 juliol 2018. 03:00. Francesc Vilaprinyó i Albareda.
D'un cop d'ull

Uns dies després que Esquerra acusés al govern de la ciutat de no haver augmentat la xifra d'habitatge social a la ciutat, l'Ajuntament ha dit la seva. Jordi Pont, en declaracions a Anoiadiari, rectifica les xifres i les situa en 170.

El regidor d'Urbanisme i primer tinent d'alcalde d'Igualada, Jordi Pont, afirma que les dades sobre pisos que va indicar Esquerra d'Igualada a finals de juny en un comunicat, on indicava que la ciutat "només pot oferir 34 pisos de lloguer social", són "xifres fruit de l'indocumentació". Pont replica que "el parc públic d'aquesta tipologia de pisos a Igualada és de 170". Segons l'edil "són xifres que vista la demanda, certament, són insuficients i que estem treballant per augmentar. Ara bé, no em sembla correcte com s'han donat les dades per part d'ERC".

Jordi Pont, en una compareixença davant els mitjansLa puntualització que fa Pont és que dels 170, 35 són municipals, i encara que l'Ajuntament no n'hagi desenvolupat darrerament, "això no vol dir que se'n vagi incorporant". "El parc públic d'habitatge 100% de lloguer social inclou també els que habilita la Generalitat" matisa Pont. Es tracta de 135 pisos més, 109 dels quals són de promoció pròpia de l'administració catalana. Uns altres 27 són de nova incorporació, 22 dels quals s'han afegit fruit de convenis amb diverses entitats financeres.

Ara per ara, assenyala el regidor d'Urbanisme, "tots els pisos de lloguer social estan plens". Segons l'administració municipal "tot i que hi ha processos per sancionar bancs, hem vist que no és el mètode més ràpid per disposar de pisos buits a la ciutat. Cal treballar per tenir un major número de pisos, més que aquests 170, però les sancions no permeten fer front a les necessitats urgents que tenim".

 


2 Comentaris

l

liberto

12 de juliol 2018.13:22h

Respondre

Impressionant la contesta del Sr Pont, Esquerre li parla del GOVERN MUNICIPAL, i ells contesta amb excuses de mal pagador.
Sr Pont, i si tambe , enumeres, els pisos socials de Òdena, Vilanova i... Llegir més Santa Margarida, a la fi i a la cap, estant mol a prop, i vostè es pot apropia, de la gestions del dames.

cinisme ”EN ESTADO PURO ”

J

Joan Giner ITV

Igualada

11 de juliol 2018.08:37h

Respondre

Pel que veig, doncs, Sr. Pont, ERC té raó, vosté tot ho posa al mateix sac....

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.