TORNAR

El govern replica a Som-hi i afirma que "el Centre Cívic Nord estarà operatiu el segon semestre"

Jordi Cuadras critica ”el tercer incompliment” del calendari d’obertura

politica
Dissabte, 11 setembre 2021. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

L'obertura a les activitats del Centre Cívic Nord ha estat motiu de polèmica els darrers mesos i Igualada Som-hi s'ha mostrat crític amb el govern "pel retard en l'obertura". Carme Riera explicava aquesta setmana la situació de l'equipament.

El govern igualadí confia que el segon semestre, és a dir, a partir del 2022, ja es facin activitats al Centre Cívic Nord. La primera tinent de batlle, Carme Riera, exposava aquesta setmana que "hi ha hagut endarreriments en les obres" però que "ja s'ha informat al grup d'Igualada Som-hi a les comissions". Aquestes setmanes s'estan enllestint les obres al voltant de l'edifici.

Igualada Som-hi parla de tercer incompliment

La formació Igualada Som-hi (PSC, Comuns i Igualada Oberta) ha insistit des de fa mesos que "no s'estan complint amb els terminis d'obertura" de l'equipament. El quart centre cívic de la ciutat va ser anunciat l'estiu de 2016. El grup municipal que lidera Jordi Cuadras manifesta que "és el tercer incompliment que el govern de Junts fa amb la posada en marxa de l'equipament. Van prometre la seva obertura el setembre del 2019, després va ajornar-ho i va dir que estaria en marxa a finals del 2020 i més endavant es va parlar del setembre del 2021, cosa que tampoc es complirà".

Cuadras lamenta que "és un equipament que ha costat 3 milions d'euros. Fa dos anys que s'ha tancat a pany i clau i que la ciutadania no pot utilitzar. Ens hem d'imaginar tres milions d'euros que hem pagat entre totes i tots i que, per una manca de previsió i gestió del govern, estan gastats i sense fer servir". Demana una reacció "urgent" del govern.

 


3 Comentaris

J

Josep Maria Vergés Prat

Igualada

13 de setembre 2021.14:09h

Respondre

I jo pregunto, de quin any?!

J

Josep

Igualada

13 de setembre 2021.11:53h

Respondre

Tal i com explicava la serie ”Si, Ministre”
si una cosa no la pots negar, ajorna-la.
Sembla que de moment l’Ajuntamentja s’en ha sortit d’ajornar set anys el funcionament de Cal Badia.

J

Joan

Igualada

13 de setembre 2021.07:50h

Respondre

Ja fa una setmana que van agafar 40m de vorera per les obres, i encara és hora que es vegi moviment. A aquest ritme, ni al 2022.
Sembla que per la pressió política, han fet alguna cosa per... Llegir més semblar que ho treballen, però l’únic que han fet, es causar molèsties als veïns mentre no hi fan res. La política per sobre de les persones. Res de nou.
I d’altra banda, que faran amb el local de fumar maria que hi ha al davant? Cotxes parant a ’pillar’ cada 2x3 i gent fumant droga al cotxe o directament al carrer.
Mal inici

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.