TORNAR

Guerra oberta a Vilanova entre la regidora Imma González i l'entitat Tatanka

Meritxell Humbert replica a l’edil de DECIDE que ”no he firmat res que no avalessin els tècnics”

politica
Divendres, 19 maig 2017. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Creuament d'acusacions entre la regidora vilanovinsImma González (DECIDE), actual responsable de l'àrea d'Ensenyament, i l'associació Tatanka, que es dedica a fer concerts benèfics i que va fer el darrer a la població el 9 d'abril. L'edil acusa a Tatanka de fer servir instal·lacions municipals per a finalitats privades.

S'ha obert un nou conflicte entre Tatanka i la regidora de Cultura de Vilanova del Camí, Imma González, que de pas afecta a l'anterior govern. La topada ha vingut arrel del naixement de Vilamúsics, una entitat que desenvoluparà una tasca pedagògica a Igualada, però que va començar a donar les primeres passes a Vilanova del Camí de la mà de Tatanka. Per Imma González "Tatanka és efectivament una entitat sense ànim de lucre", però Vilamúsics "era una empresa encoberta que volia fer servir els espais municipals amb bonificacions".

La regidora Imma González, de CulturaL'edil afirma que treballadors municipals han presentat queixes sobre l'ús d'espais públics per l'entitat i "que ocupaven moltes hores els espais, no sempre es presentaven... i ens vam reunir amb ells per racionalitzar aquestes hores sota la seva demanda". Apunta que les activitats de Vilamúsics "encobrien una activitat empresarial i amb ànim de lucre".

González puja el to i es despenja amb dures acusacions contra Meritxell Humbert, anterior regidora, que hauria signat informes tècnics relatius a aquests temes "i això és una il·legalitat, perquè ho ha de fer un tècnic" i s'han hagut de refer convenis de col·laboració: "s'han fet usos mal fets dels espais municipals".

Tatanka replica les acusacions

L'associació Tatanka, per la seva part, ha començat el projecte Vilamúsics a Igualada i anuncia que abandonarà les activitats a Vilanova. Afirmen que no hi ha bona entesa amb la regidora Imma González, "fins el punt que se'ns ha acusat de lucrar-nos amb les activitats que realitzem i ens han posat pals a les rodes per tirar endavant el projecte Vilamúsics". Segons explica l'entitat només rep "200 euros de subvenció municipal que no arriben a cobrir, ni de lluny, les despeses de l'entitat" i feien ús dels equipaments municipals "com altres moltes entitats". 

Meritxell Humbert, indignada

Per la seva part, la regidora d'ERC Meritxell Humbert, ha negat veracitat a les declaracions de la regidora González i les considera difamacions. Segons la republicana ni va signar convenis ni res que no fos avalat per tècnics de l'Ajuntament. Demana que la regidora de DECIDE aclareixi de què parla i no descarta iniciar accions legals en contra.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.