TORNAR

Igualada aprova les bases per les beques de grau i postgrau universitaris

politica
Dijous, 27 juliol 2023. 17:55. Redacció AnoiaDiari.

El Ple Municipal ordinari del mes de juliol de l'Ajuntament d'Igualada ha aprovat, en l'apartat d'universitat, les bases específiques reguladores de les subvencions de l'Ajuntament d'Igualada per a cursar estudis de grau i post graduació universitària. El ple ha rebutjat una esmena presentada per ERC i ha aprovat les bases amb els vots favorables de Junts per Igualada, l'abstenció d'ERC i Poble Actiu i el vot contrari d'Igualada Som-hi.

En l'apartat d'Hisenda s'ha aprovat per unanimitat el Compte General de l'Exercici 2022. També una operació de tresoreria amb el Banco Santander amb els vots favorables de tots els grups excepte Poble Actiu que s'ha abstingut i també s'ha aprovat un contracte de préstec amb Banc Sabadell amb els vots favorables de Junts per Igualada i l'abstenció de la resta de grups municipals.

El ple del mes de juliol també ha aprovat la revisió excepcional de preus per a la contractació de les obres corresponents al projecte bàsic i executiu del nou edifici del Campus de Ciències de la Salut de la Universitat de Lleida a Igualada. Tots els grups hi ha votat a favor excepte Poble Actiu que s'ha abstingut.

També s'ha aprovat per unanimitat el segon atorgament de subvencions de l'Ajuntament d'Igualada a entitats sense ànim de lucre per a projectes i activitats d'interès social que duguin a terme i per al seu funcionament.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.