TORNAR

Igualada Som-hi dóna a conèixer tota la llista

La regidora de Socialistes, Irene Gil, en quarta posició, única edil actual que apareix en els primers llocs

politica
Dimecres, 3 abril 2019. 17:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

L'equip de la formació progressista ha volgut fer pública la llista "coincidint amb el dia en el qual es celebren els 40 anys de les primeres eleccions municipals democràtiques". La llista inclou històrics del PSC i ICV-EUiA, com Jordi Riba, Salvador Pelfort i Maribel Nogué, a més de l'actual regidora de Socialistes, Irene Gil, que va quarta.

Ja és pública la llista electoral d'Igualada Som-hi (PSC - Comuns - Igualada Oberta). Es tracta d'una candidatura formada per "dones i homes que representen la diversitat d'Igualada amb persones de procedències diverses, que viuen en diverses zones de la ciutat, que estimen de maneres diverses i que viuen realitats socials i laborals diverses". El candidat Jordi Cuadras destaca que "vam dir que faríem una llista guanyadora i l'hem fet. Està formada per persones que posen la seva experiència laboral i personal al servei de la ciutat. Són persones que coneixen l'administració pública i també l'empresa privada, persones que s'estimen Igualada i que tenen un compromís social. Persones positives, preparades i somiadores amb un ferm compromís de treballar per la ciutat. Entre tots i totes no ens preguntem d'on venim, sinó que ens preguntem on volem anar. I el que volem és fer una Igualada millor".

Aquest dissabte es farà la inauguració del local electoral d'Igualada Som-hi ubicat a la Rambla de Sant Isidre, davant el Foment. Serà dissabte, a partir de 2/4 de 8 del vespre, "un acte amb música, xocolata i cava obert a tothom per poder conversar i conèixer l'equip electoral d'Igualada Som-hi".

Una reunió de treball recent de la formacióA més dels coneguts números u, dos i tres, Jordi Cuadras, Montse Montaña i Quim Roca, la llista inclou Irene Gil, treballadora social al Consell Comarcal de l'Anoia i diplomada en Polítiques de Gènere i Igualtat, ara regidora per Socialistes d'Igualada; l'empresari Manel Pla; l'enginyer tècnic informàtic, Rafa Moya, membre d'UCFR-Anoia (Unitat Contra el Feixisme i el Racisme) i ha estat organitzador del Multireferèndum a Igualada; Marta Comas, educadora social i pedagoga, directora d'una escola bressol pública. Ha treballat a la Diputació en l'àmbit dels joves amb discapacitat i de prevenció de les drogodependències, tasca en la qual també ha assessorat diversos ajuntaments; el matemàtic Francesc Badia, que treballa a l'Institut Cartogràfic de Catalunya; Rocío Avilés, comerciant i en aquests moments treballadora en una empresa tèxtil, a més de membre de l'Associació de Veïns del Barri de Fàtima; la mediadora social Farah Benserhir; i el jugador d'hoquei i tècnic industrial Edu Fernández.

La llista electoral també la composen Marisol López, membre de l'Associació Cultural Montserratin@s del barri de Montserrat, expresidenta de l'AMPA del Gabriel Castellà i treballadora del tèxtil; Javi Recio, estudiant de Ciències Polítiques i de l'Administració i membre del Club Atlètic Igualada; María Jesús Iglesias, activista feminista i treballadora a l'àmbit d'atenció social; Julián Borrega, sindicalista de CCOO i membre de l'Associació Extremenya Anoia; Irene Salvadó, administrativa jubilada i membre de la Coral de Santa Maria; Salvador Pelfort, arquitecte amb 40 anys de trajectòria, regidor del primer Ajuntament democràtic, candidat socialista en el segon mandat, va ser diputat de la Diputació i president de Jove Cambra d'Igualada; Maribel Soriano, infermera de l'Hospital d'Igualada; Maribel Nogué i Felip, activista i feminista amb un llarg compromís social i polític en la defensa dels drets socials; el regidor Jordi Riba, també politòleg, historiador i diplomat en Funció Gerencial; i, Pere Pascual, catedràtic, que tanca la llista. 


6 Comentaris

J

Joan

Igualada

7 d'abril 2019.19:14h

Respondre

Heu vist algu de la llista participant en alguna entitat? Una associació de veïns, un club esportiu, una associació juvenil...? Si l’únic lloc on han estat és al PSOE!

P

Pau

Igualada

9 d'abril 2019.08:39h

Crec que el número 14è va estar actiu fa anys amb alguna entitat de la ciutat.

N

Natàlia

Igualada

4 d'abril 2019.14:49h

Respondre

Felicitats sou un bon equip...! Igualada necessita gent compromesa i aire fresc.

P

Pere

Igualada

4 d'abril 2019.10:01h

Respondre

Molt be!! Aquesta llista fa goig. Gent valida. Guanyareu!

G

Guillem

Igualada

4 d'abril 2019.00:03h

Respondre

I algú encara es creu que aquesta candidatura no és el PSOE? jajajaja Només falta que hi posin a l’Iceta, per favor!

T

Telesfor

Igualada

4 d'abril 2019.09:37h

Guillem, tens tota la raó

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.