TORNAR

La Junta Electoral demana que es retirin les llistes "no oficials" a Montbui

Tant el PSC com l’oposició s’han queixat a aquesta instància

politica
Diumenge, 24 maig 2015. 16:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

La Junta Electoral ha dictaminat aquest migdia, després de dues denúncies -una dels socialistes, l'altra de ICV-EUiA- que es retirin totes les llistes "no oficials" de les meses electorals de Santa Margarida de Montbui

Després que tant Teo Romero, per part del PSC, com ICV-EUiA presentessin denúncies aquest migdia davant la Junta Electoral per l'existència de llistes a les meses electorals de Santa Margarida de Montbui, agents de la policia han lliurat a cada taula la resolució de les reclamacions. Al respecte de la de Teo Romero, la Junta Electoral manté que els interventors tenen dret a disposar de la llista "si bé en les de caràcter oficial no consta el telèfon dels electors". Així, també després de la denúncia d'ICV, es dictamina que "s'han de retirar les llistes no oficials i procedir al lliurament de les mateixes a la Presidència de Mesa".


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.