TORNAR

Marc Castells parla de "decepció" amb ERC però es desvincula de quin pacte hi hagi al Consell Comarcal

Continua la incògnita de si el PDeCAT preferirà un altre soci a l’ens comarcal

politica
Dimarts, 18 juny 2019. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Mentre que els republicans demanen a Junts per Catalunya a l'Anoia que no pactin amb el PSC al Consell, continua la incògnita de quina fórmula hi haurà de govern a l'ens comarcal. 

La polèmica de la votació d'investidura a la Pobla de Claramunt -on el regidor d'ERC, destituït, va ser decisiu per fer perdre l'alcaldia a Junts per Catalunya- ha obert una confrontació entre les dues principals forces de l'àmbit independentista a la comarca i sòcies durant 12 anys al Consell Comarcal. El batlle d'Igualada, que ja va piular a les xarxes la seva contrarietat amb Esquerra pel pacte d'investidura a la Pobla, parlava aquest dilluns de "desengany" i "decepció" amb els republicans. Amb tot, es desentén de quines conseqüències pugui tenir el cas al Consell Comarcal. El batlle d'Igualada avança que no serà a l'ens comarcal aquest mandat.

Marc Castells, en una fotografia de 2018Marc Castells retreu a Esquerra que "hem respectat la llista més votada a Piera i Els Hostalets de Pierola. Només volíem respecte també. Hi havia el pacte per no desbancar la llista més votada i ja veiem que a Igualada l'han intentat trencar. Eren pactes de sentit comú". Afegeix que "quan no hi ha sentit comú s'ha de posar en evidència".

Fonts properes a Esquerra han apuntat que hi ha un pacte gairebé tancat entre PSC i Junts per al Consell Comarcal, que posaria fi a l'acord que fa tres mandats que dura entre republicans i post-convergents. Castells, sense avançar res sobre la situació dels pactes, afirmava amb ironia que el president comarcal del PDeCAT -el partit al que es vincula la marca 'Junts'-, Santi Broch, que acaba de perdre l'alcaldia de la Pobla, "estarà esperant" les negociacions amb ERC. 

 


5 Comentaris

J

Joan Pons

Igualada

20 de juny 2019.15:06h

Respondre

Benvolgut Sr. Castells, Vós no sou pas el millor alcalde per Igualada, però també heu de ser conscient que MAI, i malaurat sigui en Joan Torra (per exemple), el temps en que ERC era de gent... Llegir més integra ha passat. Ara només hi ha TREPES: A la comarca, el trepa de l’Alquezar, a Igualada, aquest xicot el Conill, que diu que mai ha sortit d’Igualada i troba que això és una cosa bona (motiu suficient per no votar-lo mai), i de la Vergés ja ni en parlem... pobreta, prova de substituir el digníssim i honorabilíssim Comín, apartat per trepes a la direcció ERC, també.
Bé, després de veure la campanya d’ERC d’Igualada, queda clar que MAI, MAI ESQUERRA A L’ANOIA HAVIA ESTAT TANT PLENA DE TREPES I MAI HAVIA FET TANT SEGUIDISME ESTÚPID DE LA CUP I D’UN MATEU QUE NI LA MATEIXA CUP NO VOL. Genis com en Conill, en Duran o la Gandia, tres persones que no han fet res a la vida i que ara veuen la seva petita escletxa de poder... ben trista la política a Igualada.

P

Pepe

18 de juny 2019.08:53h

Respondre

Tranquil Castells, tu que cada dia hem decepciones, per permetre, símbols partidistes a lloc públics, , i a part de que no et Inc en cap estima, m’ha aguanto.
Ens has imposat la teva dèria, i... Llegir més ens has despreciat els nostres ideals. I forme de pensa.
Per que no poses la senyera, que es la senyera de TOTS, els Catalans?

J

Jas

Igualada

25 de juny 2019.15:33h

Aquella senyera que abans repudiàveu?

V

Vilanoví

Vilanova

18 de juny 2019.08:09h

Respondre

El què és una vergonya és que vostè hagi decidit donar l’alcaldia de Vilanova a la senyora Trucharte. Això sí que és decepcionant, senyor Castells. I no perquè sigui del PSC, sinó per ser... Llegir més ella com és. Li hauria de caure la cara de vergonya de forçar el senyor Barón a fer una cosa així al nostre poble. A Vilanova li estem molt agraïts. És vostè un miserable i un polític tan fals com n’hi ha pocs.

M

Mari

18 de juny 2019.04:04h

Respondre

El Sr de la decepció, parlant de decepció.
Brutal.

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.