TORNAR

Marc Castells serà investit president de la Diputació el dijous vinent

Mercè Conesa farà la renúncia el dilluns 25 per donar-li pas

politica
Dijous, 21 juny 2018. 16:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

El seguit de nomenaments de polítics anoiencs aquest mes de juny conclourà amb un altre acte prominent, el dijous 28 de juny, a la Diputació. L'alcalde igualadí Marc Castells serà investit oficialment com a nou president de l'ens. 

La setmana vinent, la Diputació de Barcelona celebrarà dos plens extraordinaris com a conseqüència del canvi a la presidència de la corporació. El primer, per oficialitzar la renúncia de Mercè Conesa, que es farà el dilluns 25 de juny a les 12 del migdia; el segon, la sessió d'elecció, proclamació i presa de possessió del nou president, l'igualadí Marc Castells, previst per dijous 28 de juny, a 2/4 de 10 del matí.

Conesa passa a ocupar la presidència del Port de Barcelona i relleva a Sixte Cambra, que es retira davant el procés judicial que l'afecta. Aquest canvi fa que, a la vegada, la seva vacant l'ocupi el vice-president segon de la Diputació, Marc Castells, també del PDeCAT (el vice-president primer és republicà). Castells és el primer igualadí a ocupar aquest càrrec des de fa 30 anys, quan ho feia Antoni Dalmau. 

 


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.