TORNAR

El ministre d’Afers Exteriors del Principat d’Andorra, Gilbert Saboya, visita Igualada

Ha participat en diferents reunions on s’han avaluat diferents col·laboracions

politica
Dilluns, 29 juliol 2013. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
El ministre d’Afers Exteriors d’Andorra, Gilbert Saboya, ha estat rebut a l’Ajuntament d’Igualada . En la seva visita al consistori igualadí ha participat en diferents reunions on ha conegut els projectes estratègics de la ciutat i on s’han valorat col·laboracions futures entre la capital de l’Anoia i el Principat.

Gilibert Saboya i Marc Castells

D’una banda, s’han abordat possibles vincles en l’àmbit UNESCO i, de l’altra, s’ha dut a terme una trobada en l’àmbit empresarial. En aquesta última hi han participat, a banda de Saboya, l’alcalde d’Igualada, Marc Castells, el nou president de la Unió Empresarial de l’Anoia, Blai Paco, el delegat de la Cambra de Comerç de Barcelona a l’Anoia, Josep Vallès, el president i la directora de la Confederació Empresarial Andorrana, Xavier Altimir i Sílvia Gabarré, i representants de diferents empreses.


La jornada ha finalitzat amb una exposició del projecte 4D Health, el centre de simulació en salut que ha d’entrar en funcionament a la ciutat els propers mesos. Tanta l’alcalde com el ministre han mostrat la seva voluntat d’estrènyer els llaços entre Igualada i el Principat d’Andorra


6 Comentaris

O

Observador

3 d'agost 2013.18:30h

Respondre

Pel comentari Igualadí de Segona - El felicito. ” Els que coneixem el Sr. Segura sabem que la seva vida ha estat de servei als altres, tot el contrari de la majoria de polítics que tenen la... Llegir més politica al seu servei i remuneració bàsica - vegis la nostra Igualada..

M

Montse

29 de juliol 2013.23:16h

Respondre

El ”presi”, perdona la ignorància, a qui et refereixes Joan?
Igualadins de segona... feu-vos de primera, en les vostres mans està ajudar enlloc de criticar. Penso jo.

J

Joan

08700

29 de juliol 2013.18:00h

Respondre

Ostres, ostres, el Alcalde, sembla el ”presi”
Amb aquesta visita, segur que el Sr Alcalde, a solucionat els problemes de Igualada, ames a mes de fersa la foto. A quedat molt bufo !!!!!!!!!!!

u

un altre igualadi de segoan

igd

29 de juliol 2013.16:41h

Respondre

Igualadí de segona tens tota la rao, pero la vida es així de desagraïda ingrata .I el lMiquel que amb la seva personalitat te la gran capacitats d arriva a tot arreu,Fa po els que manen..
I la... Llegir més política que es una carrera per la medalla el poder no admet mes reconeixements que els propis.

I

Igualadí de segona?

Igualada

29 de juliol 2013.14:23h

Respondre

Potser, i per una vegada a la vida, estaria bé que es cités el nom de la persona que ha fet possible aquesta trobada entre les diferents administracions i que no és altre que el responsable de la... Llegir més UNESCO a Igualada, el Sr Miquel Segura. Si cal repartir medalles i felicitacions, sens dubte, el Sr Segura ha d’estar en els primers llocs.

j

jaume roddriguez enrich

igd

29 de juliol 2013.10:33h

Respondre

el Mona a Igualada

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.