TORNAR

Noemí Trucharte presenta aquest dissabte la llista que l'acompanyarà a les eleccions

La presentació de la candidatura del PSC a Vilanova del camí es farà a les 11 del matí a la plaça del Mercat

politica
Divendres, 5 maig 2023. 10:42. Redacció AnoiaDiari.

La plaça del Mercat de Vilanova del Camí serà l'escenari, aquest dissabte 6 de maig, a les 11 del matí, de la presentació de la candidatura del PSC per a les eleccions municipals del 28 de maig.

Una llista que encapçalarà, una vegada més, l'actual batllessa vilanovina, Noemí Trucharte, que ha definit l'equip que l'acompanyarà com "plural i divers, amb persones representatives de tots els àmbits de Vilanova del Camí", afegint que la llista "combina l'experiència de govern amb l'empenta de persones que han demostrat la seva vàlua en entitats i en el món de l'empresa, la cultura o l'esport".

Trucharte ha explicat que l'objectiu de la candidatura "és oferir el millor equip i el millor projecte per als veïns i veïnes de Vilanova del Camí".

La presentació estarà amenitzada amb l'actuació musical de la cantant vilanovina Laia Esquinas, que també forma part de la candidatura socialista, i s'oferirà una copa de cava a tots els assistents.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.