TORNAR

Pep Anton Jiménez presenta "el compromís" dels convergents a Tous

Retreu al govern de la vila de ”no complir promeses”

politica
Dilluns, 18 maig 2015. 13:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Amb la presència de Patrícia Illa, membre de la candidatura de CIU a Igualada i de la Casa Gran del Catalanisme, la llista electoral de la federació a Tous es va presentar aquest diumenge. Volen recuperar l'alcaldia que van perdre el 2007

Aquest diumenge, el grup de CIU a Tous va presentar "el nostre compromís de cara a les properes eleccions municipals". L'acte va començar amb unes pinzellades de cultura. Durant el matí es va pintar un quadre de sols, simbolitzant el "Nou Sol de Tous. El Sol del Canvi" i es van recitar poemes del Miquel Martí i Pol: 'El meu poble' i 'Ara mateix', mentre una agrupació de dansa feia el ball 'L'espunyolet'. Pel que fa als continguts, després de la presentació dels membres, el candidat de CiU va remarcar que "no s'han complert les promeses" en relació al programa electoral del vencedor fa quatre anys, David Alquézar (Esquerra). Jiménez va apuntar que "no ens deixem enlluernar per les promeses que no es compleixen".   

Jiménez, tercer a l'esquerra, el candidat de CiU a TousEl candidat va subratllar que "no s'han dut a terme promeses. On és l'escola nova? On està l'edifici de Cal Frarés acabat?". Jiménez també va retreure que Alquézar es presenti per tercer cop, "quan va dir hi estaria només 8 anys de cap". Els convergents van exposar també que faran "un anàlisi amb detall dels ingressos de l'erari públic amb la finalitat d'abaixar impostos, IBI i fer que les famílies tingui un estalvi i puguin invertir en altres elements". Es parla també de fer "audiències públiques" amb l'alcalde el mes de gener, pressupostos participatius i la construcció d'una anella verda a Tous.

Els membres de la llista també van intervenir sobre temes de ensenyament, urbanisme, economia, sanitat i benestar social. L'acte va acabar amb l'himne nacional de Catalunya i un aperitiu.


4 Comentaris

m

mariona

18 de maig 2015.20:51h

Respondre

Apreciat sr, antoni v..........., acabo de fer el meu ultim comentari, em prenc la ”pastilleta i me’n vaig a dormir. Ja, ja i ja

Busca ”Les forces democràtiques de l’Anoia signen un... Llegir més pacte antiracista”
Visca la rumba, i els seus ”palmeros” !!!!!

a

antoni v

Igualada

18 de maig 2015.18:53h

Respondre

Au Mariona. Avui ja has fet prou. Pastilleta i a dormir!

j

juan

18 de maig 2015.18:36h

Respondre

Es compresible, que a esta gente de Convergencia, de Igualada, les haya dado por hacer proseletismo politico , en los pueblos de la periferia. ( Como, si los de pueblo, fueran cortitos!)
El run,... Llegir més run, se les esta haciendo insoportable, y necesitant salir de sus despachos , contaminados por el humo, y respirar aire puro , oir los pajaros cantar y relajarse , haciendo un buen aperitivo.
Las piernas ya les estan haciendo ”figa”

www.youtube.com/watch?v=wB6NDWKDyKg

m

mariona

18 de maig 2015.17:51h

Respondre

Aquest castell i companyia, no tenen remei , un altre cas com el de Montmaneu , uns senyors de Tous que es presenten al seu poble, a unes llistes electorals , necessitant a una foranea , que els faci... Llegir més costat.
Qui és Patricia Illa ? que ha fet per Tous ?, pot ser que només fos a fer el vermut?

Aquesta quadrilla de palmeros de convergència , amb la feina que tenen a Igualada ( no han fet res , a part de vendre fum ) i ara es dedicant a vendre ”els seus valorsssss ” als d’altres pobles. ( De quins valors deuen parlar, dels de la famiglia Pujol?)
No seria millor que es quedessin a casa, com a mínim, per guardar les aparences?

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.