TORNAR

El ple d'Igualada s'ajorna per la situació que viu Catalunya

En la sessió de dimarts s’havia de tractar les ordenances fiscals del 2018

politica
Dimarts, 26 setembre 2017. 17:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

El govern d'Igualada decidia aquest migdia suspendre el ple degut al moment excepcional que viu Catalunya. Alguns dels grups presents al consistori, com la CUP, han apuntat que comparteixen el criteri del govern

Marc Castells, alcalde d'Igualada, signava aquest migdia el decret de suspensió de la sessió ordinària de Ple Municipal corresponent al mes de setembre de 2017, prevista per aquest mateix dimarts al vespre. L'Ajuntament assenyala que s'ha pres aquesta decisió en base a "les circumstàncies excepcionals relatives al referèndum de l'1 d'octubre i amb la resolució de convocar una nova sessió quan hagin desaparegut les esmentades circumstàncies". L'article 19-f de la normativa local empara aquesta decisió.

Així, els punts compresos en l'ordre del dia, entre els quals hi havia el debat i aprovació de les Ordenances Fiscals per a l'exercici 2018, s'abordaran, doncs, en una propera sessió. Probablement, es farà coincidir amb la sessió que pertoca el mes d'octubre.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.