TORNAR

La Pobla aprova una modificació urbanística pel trasllat de l’empresa de Reciclatges Sabaté

Actualment, aquest negoci es troba dins de la zona urbana del municipi

politica
Dimecres, 4 desembre 2013. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
El ple extraordinari de l’Ajuntament de la Pobla de Claramunt va aprovar, inicialment  la modificació del Planejament Urbanístic per al trasllat de l’empresa Reciclatges Sabaté. Actualment, aquest negoci es troba dins de la zona urbana del municipi i es traslladarà en un espai situat al costat del polígon dels Plans d’Arau.

La parcel·la pintada de color lila al plànol és on es traslladarà l'empresa

El Consistori va votar, per unanimitat, la modificació de la qualificació de la superfície dels terrenys de 9 hectàrees, propietat de l’Incasòl, en una zona que limita amb l’actual zona industrial.

La firma Reciclatges Sabaté portarà allà la seva activitat en un termini de deu anys.

L’alcalde poblatà, Santi Broch, va remarcar la importància d’aquest pas per treure l’activitat del nucli urbà i que l’empresa pugui ubicar-se en un nou emplaçament més ordenat, on la superfície del negoci estarà més acotada i més ben integrada amb l’entorn.

Després d’aquesta aprovació inicial i la tramitació preceptiva posterior, es trametrà a la Comissió d’Urbanisme de la Generalitat de Catalunya perquè l’aprovi definitivament.

En aquesta sessió també es va aprovar una modificació de crèdit per fer obres de manteniment en diferents indrets del municipi. Es tracta de 104.000 euros que es destinen a actuacions que s’estan realitzant en diversos barris, com el Xaró, les Garrigues o can Galan.

El punt es va aprovar amb els vots favorables de CiU i ERC i l’abstenció del PSC.


1 Comentaris

A

Anoienc

5 de desembre 2013.12:33h

Respondre

Sembla que a ningú li importa l’impacte mediambiental que tingui a l’espai, alterant una zona d’elevada importància com a corredor biològic del riu Anoia. Cal una comarca de l’Anoia amb un... Llegir més gran teixit econòmic, si, però també una comarca que conservi la seva natura i els seus orígens. Volem un Anoia viu però paradoxalment malmetem el seu ecosistema. Tenim la comarca plena de polígons a mig gas i en canvi continuem ampliant-los de forma constant menjant-nos el territori. Sembla que és aquesta la comarca que volem, una comarca deformada que aviat no reconeixerem.

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.