TORNAR
PUBLICITAT

El portaveu adjunt del Partit Popular, Santi Rodriguez, defensa a l'Anoia que "junts som més forts, i sobretot a Europa"

En el marc de la campanya per a les eleccions europees

politica
Dilluns, 12 maig 2014. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
El Diputat i Portaveu Adjunt del Partit Popular al Parlament de Catalunya Santi Rodriguez, va ser el passat divendres 9 de Maig a Igualada, visitant el Mercat Municipal de la Masuca, així com també a Vilanova del Camí i Santa Margarida de Montbui.

Santi Rodriguez, portaveu adjunt del PP al Parlament

Rodriguez va estar acompanyat per Diego Sánchez, vice-Secretari d´Organització de Barcelona, de Sònia Esplugas, regidora de l´Hospitalet de LLobregat, de Laura Rudéna, regidora de Sant Adrià del Besòs, de Susana Clerici, Secretària d´inmigració de Catalunya, de Joan Agramunt, Portaveu a l´Ajuntament d´Igualada, de Martí Llenas President local i de Rosa Delgado, Secretària General d´Igualada, per tal d´acostar de primera mà les prioritats del Partit Popular de cara als propers comicis al Parlament Europeu del proper 25 de Maig.

El portaveu popular va declarar que “som una formació política que hi som per solucionar els problemes de la gent i no per crear-ne de nous i dividir el conjunt de la societat, junts som més forts, i sobretot a Europa, que és on és decideix el 75% de legislació que afecta de manera directa al Estats membres”. Joan Agramunt va manifestar que “en aquestes eleccions està en joc la recuperació econòmica i social, i poder sortir de la crisis, creant ocupació com acrediten les darreres dades al conjunt d´Espanya”.


1 Comentaris

P

Pep

Anoia

12 de maig 2014.10:50h

Respondre

Precisament devíeu impugnar l’Estatut votat pel poble de Catalunya per solucionar els problemes de la gent i no per crear-ne de nous i dividir el conjunt de la societat, oi?

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.