TORNAR

El PP de Piera s’abstén en una moció contra la reforma laboral

Partit Popular de Piera compta amb dos regidors

politica
Dilluns, 16 abril 2012. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Plataforma per Catalunya a Piera va presentar en el passat ple una moció conjunta amb altres partits del consistori contra la reforma laboral, tal i com ha fet a tots els Ajuntaments on PxC té representació. A tots els consitoris, la moció ha estat rebutjada pel PP excepte a Piera, on els dos regidors populars, juntament amb CIU, es van abstenir.

Ajuntament de Piera

En l'últim ple celebrat a Piera es va votar, entre altres punts de l'ordre del dia, una moció contra la reforma laboral presentada conjuntament pels grups de PSC, UAM, PxC, ICV-EUiA-E. La moció va ser aprovada amb els vots a favor de tots els partits, excepte de CIU i PP, que es van abstenir.

El portaveu Popular José Maruenza va argumentar que ‘la reforma la ha fet el meu partit però a Piera hi han molts aturats i no podem votar en contra d’aquesta moció’.

Des de Plataforma per Catalunya, un dels grups que va presentar la moció, la seva portaveu, Dolors Tomba, va mostrar-se ‘molt sorpresa per la votació dels regidors del PP’ i va manifestar que ‘si ni els mateixos militants del PP es creuen que la reforma laboral portarà feina com volen que ens la creiem la resta dels ciutadans’.

Tot i això la regidora de PxC va apuntar que recoenix ‘la bona fe dels regidors del PP per que han vist, com la majoria de la gent del país, que aquesta reforma no servirà més que per retallar drets als treballadors’.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.