TORNAR
PUBLICITAT

La presidenta del PPC reclama a la Generalitat que ubiqui l'aeroprot corporatiu a l'Anoia

Aeroport corporatiu i outlet a l'Anoia

politica
Dijous, 22 gener 2009. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
La presidenta del PPC Alícia Sánchez-Camacho en una visita a Igualada va expressar la seva preocupació per la taxa d’atur a la comarca, anunciant que el partit presentarà, a finals d’aquest mes, un Pla de 100 mesures per lluitar contra la crisi econòmica. Així mateix va insistir en què el PP és partidari que tant l’aeroport corporatiu com l’outlet vagin a parar a l’Anoia.

Alícia Sánchez-Camacho

La presidenta va avançar que les mesures que conté es basen en tres eixos bàsics: l’austeritat en la despesa de l’Administració catalana, la millora de l’ocupació i en la baixada d’impostos. Va afegir que “el PPC s’ofereix d’aquesta manera a donar respostes als problemes de les famílies i les empreses catalanes, després que el Govern de José Luis Rodríguez Zapatero s’hagi reconegut incapaç de fer res per superar la crisi econòmica i que el Govern de la Generalitat s’hagi mostrat igualment buit d’idees”

Fent referència a l’aprovació del pla i el projecte de llei d'aeroports, va insistir en la reclamació del Partit Popular que “sigui l’Anoia la comarca on es situï l'aeroport de vols corporatius que projecta el govern”. Alícia Sánchez-Camacho considera que “aquesta instal·lació permetrà a la comarca trobar un revulsiu per fer front a la crisi industrial que viu i incentivar el creixement d'empreses relacionades amb l'aeronàutica”.

En aquest sentit, la presidenta del PPC també considera bàsic que “s’ubiqui a l’Anoia el Centre Comercial Outlet, que serà fonamental en el desenvolupament comercial, de la comarca i especialment del sector tèxtil i de gènere de punt actualment greument afectat per la crisis”.

La presidenta posteriorment va mantenir una trobada amb nombrosos militants a Vilanova del Camí.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.