TORNAR
PUBLICITAT

ERC-Igualada reclama al govern igualadí informació sobre el projecte d’outlet a Can Roca

Torras: "L'ajuntament no pot responsabilitzar FAGEPI de la seva ineficàcia"

politica
Dimecres, 21 gener 2009. 11:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
El grup municipal d’ERC d’Igualada reclama, en un comunicat, informació detallada sobre el projecte d’outlet situat a Can Roca, ja que mesos després que el ple municipal aprovés la requalificació dels terrenys que han d’acollir aquest equipament comercial i que es demanessin detalls del projecte, l’equip de govern encara no ha facilitat la informació demandada.

Joan Torras

Grup Municipal d'ERC

En el decurs de la setmana passada, ERC va presentar una pregunta a l’alcalde sobre la proposta d’oferta comercial, així com al superfície prevista per l’outlet dins del centre comercial, entre d’altres aspectes.

ERC va donar suport al projecte igualadí ara fa sis mesos, i pendents de l’atorgament de la llicència corresponent per part de la Generalitat, reiteren que "el govern municipal manté un mutisme absolut sobre els detalls del projecte". Insisteixen que després de demanar el suport de tots els grups municipals a la requalificació dels terrenys que han d’acollir aquest equipament comercial, "l’Entesa no correspon amb la necessària informació".

En paraules de Joan Torras, del portaveu municipal dels republicans, “per una qüestió de formes, aquesta informació no caldria ni que s’hagués de sol·licitar. Tot plegat denota que aquest projecte no és sincer, que no se’l creuen, i que és una fugida endavant”.

Joan Torras ha afegit que “una vegada més lamentem que el govern de l’Entesa només ha reaccionat quan ha vist un municipi veí presentava un projecte d’outlet.” Torras es lamentava també que “ERC i FAGEPI ja fa cinc anys que reclamaven un projecte igualadí d’outlet, però la iniciativa de l’ajuntament d’Igualada ha estat nul·la durant aquest anys".

Reitera també que "el que no pot fer en cap cas l’ajuntament, és responsabilitzar de la seva ineficàcia i inhibició al col·lectiu de FAGEPI, ja que els culpables els té a casa: ell i el seu equip de govern, incapaços de jugar a favor d’Igualada.”

Torras també ha volgut recordar la predisposició del Govern de la Generalitat i el Conseller Huguet per prioritzar la proposta anoienca davant les diferents peticions territorials per acollir aquest centre de fabricants, voluntat que ha estat expressada, en seu parlamentària en diverses ocasions des de la passada legislatura.


2 Comentaris

E

Ester

Igualada

21 de gener 2009.21:38h

Respondre

Els d’ERC encara van de bona fè. No us donen informació perquè aviat hi veureu un McPaelles, pot ser de la temporada anterior, per això en diuen ”outlet”.

J

Josep

Igualada

21 de gener 2009.13:54h

Respondre

Ah! però hi ha projecte més enllà del centre comercial? Jo crec que ni l’ajuntament s’ho creu això de l’outlet igualadí. I sinó... per què tan secretisme? què amaguen? o es que no hi ha... Llegir més res???

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.