TORNAR

Primera pedra al Passeig Catalunya de Montbui

L’obra es preveu inaugurar la primavera del 2015

politica
Diumenge, 14 desembre 2014. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Aquest dissabte Santa Margarida de Montbui va posar la primera pedra del nou Passeig Catalunya, una obra que serà una realitat aquesta primavera.

El passeig unirà la zona comercial de MontMercat i el Boulevard amb el MontÀgora. L'obra suposa culminar el procés de canalització i urbanització d’aquesta zona, fins a convertir-lo en un espai urbà, amb 127 noves places d'aparcament, un amfiteatre a l'aire lliure per a més de 300 persones, i amb zona de pas harmonitzada per a persones i vehicles.

El passeig, que unirà equipaments bàsics del nucli urbà, té un cost total de 90.000€, i les obres aniran a càrrec de l'empresa Rogasa. Teo Romero va constatar que les obres estan subvencionades al 100%: "un 50% prové de la Diputació de Barcelona i l'altre 50%, de la llei de Barris, de fons europeus". Segons l'alcalde socialista, les subvencions han d'anar destinades a construcció, sinó "perdem aquests diners, no els podem invertir a altres actuacions".

La zona "era una cloaca a cel obert i ara, afortunadament, serà un passeig" de 15m2, un espai de "qualitat" per un municipi en el que "la transformació és innegable", va afirmar Romero.

 

 

 


3 Comentaris

J

Jose

Montbui

15 de desembre 2014.10:57h

Respondre

Desgraciadament Montbui te el que es mereix. Amb un alcalde imputat, la tassa d’atur mes alta de Catalunya i un polígon industrial inútil, al PSC no li faltaran la bossa de vots segura que te a... Llegir més Montbui, inauguri o no.

J

Joanma

=ada

14 de desembre 2014.16:44h

Respondre

Sobre tot aquesta obra ha de estar acabada abans de les eleccions municipals.

E

Eduard

Igualada

14 de desembre 2014.11:48h

Respondre

Una inaguració agredolça pel poble, per un alcalde imputat, en plena consciència pel rebug als corruptes, siguen del signe que siguin.

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.