TORNAR

El programa electoral de Noemí Trucharte aposta pel “compromís, la proximitat i la transparència”

Aquesta setmana el PSC de Vilanova presenta el programa electoral dirigit als joves

politica
Divendres, 8 maig 2015. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Avui comença la campanya electoral de cara a les properes eleccions del 24 de maig. El PSC de Vilanova del Camí, amb Noemí Trucharte al capdavant, ha organitzat aquesta primera setmana, una sèrie d'actes dirigits als joves. Trucharte aprofitarà els esdeveniments per presentar les propostes electorals. A més a més, candidata vilanovina va estrenar pàgina web aquest dijous amb l'objectiu d'informar, establir vincles i interactuar amb els ciutadans. 

Cartell electoral del PSC vilanoví

Els socialistes de Vilanova (PSC), amb Noemí Trucharte al capdavant, organitza els actes de campanya distribuïts en les diferents zones de la ciutat. Aquesta setmana els actes van dirigits als joves. La plaça Picasso acollirà avui a les 10 del vespre el concert del grup vilanoví “Son Dlaire”. Els més petits també podran gaudir d'activitats amb inflables a la Plaça Catalunya i al camp de futbol del Barri de la Pau, els dies 9 i 10 de maig a la 1 del migdia i a les 10 del matí.

La candidata socialista Noemí Trucharte, acompanyada del seu equip, aprofitarà aquests primers actes per exposar els punts del programa dirigits a aquests col·lectius, fent èmfasi en la proximitat, el compromís i la transparència.

La pàgina web de Noemí Trucharte, activa des de dimecres

Noemí Trucharte estrena pàgina web

Amb la mirada a la campanya electoral el passat 6 de maig es va donar a conèixer la nova web de Trucharte. Una web pensada per informar, establir vincles i interactuar amb les veïnes i veïns. Creada per a diferent públic: ciutadans a la recerca d'informació, simpatitzants, activistes del partit i militants locals. A través de la pàgina web els visitants podran adquirir informació sobre la candidata: El perquè es presenta, qui és, el seu equip, programa, propostes, imatges, vídeos, agenda, bloc i contacte. Així mateix, Trucharte ressalta els aspectes més rellevants de la seva campanya passen pel “compromís, la proximitat i la transparència”, les bases del seu equip.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.