TORNAR
PUBLICITAT

El PSC situa a l'igualadí Carles Cuerva al lloc 12è de la llista de les eleccions al Congrés

Esmenta com a prioritats posar a l’agenda la reforma de les infraestructures estatals a la comarca

politica
Dimarts, 12 març 2019. 10:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

El regidor de Capellades Carles Cuerva serà l'anoienc ubicat en una posició més alta a la llista dels socialistes per la demarcació de Barcelona de cara a les eleccions del 28 d'abril al Congrés. Se situa en posició 12, mentre que el PSC, en les eleccions del juny de fa tres anys va assolir cinc diputats a la demarcació. 

La llista que encapçala l'actual Ministra de Política Territorial i Funció Pública, Meritxell Batet, seguida de l'actual Secretari d’Estat per a l’Avenç Digital, Francisco Polo, tindrà a un igualadí al lloc 12è, Carles Cuerva. També hi figura Noemí Trucharte, en el lloc 10è dels suplents. Des del PSC-Anoia manifesten "la nostra satisfacció per aquest reconeixement i aquesta valoració, a més de creure que s'obre una important oportunitat per la comarca". En paraules del candidat anoienc, Carles Cuerva "volem ser al Congrés per continuar treballant en les línies que ha obert el president Sánchez com recuperar els drets socials perduts, ampliar-ne amb nous i diàleg amb Catalunya. Però també, volem que els problemes de l'Anoia arribin amb més força al Congrés, aquesta ha de ser la gran oportunitat d'un diputat anoienc".

Cuerva destaca "la millora de les infrastructures que depenen de l'Estat com una de les prioritats i enumera la reforma de l'A-2 entre Igualada i Martorell, la millora de la línia de tren de Calaf a Manresa o la connexió entre l'A-2 a Abrera i la B-224 a Masquefa, entre d'altres". També, afegeix, "cal continuar treballant per fer possible el traspàs de la Caserna de la Guàrdia Civil de Capellades al municipi per fins d'interès social", així com "intentar aconseguir recursos per programes de reactivació econòmica que permetin a la nostra comarca reduir l'atur".

Aquest dilluns el Consell Nacional del PSC aprovava les llistes que el partit presentarà a les eleccions generals (Congrés i Senat) del proper 28 d'abril i les eleccions europees del 26 de maig, atenent a la proposta de la Comissió de llistes aprovada el passat dissabte dia 9 de març. L'anterior posició del primer representant del PSC Anoia era el lloc 15è. Cuerva és enginyer Tècnic d'Obres Públiques especialitat en Transports i Serveis Urbans, ha estat treballant sempre a l'entorn de la Mobilitat i els Transports, actualment treballant en projectes i serveis de sistemes d'informació relacionats amb la Gerència de Mobilitat i Infrastructures de l'Ajuntament de Barcelona. A nivell institucional és regidor a l'Ajuntament de Capellades des del 2015 i a nivell orgànic és Secretari d'Organització del PSC-Anoia.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.