TORNAR
PUBLICITAT

El PSC de Vilanova acusa l'oposició de frenar projectes "per electoralisme"

El principal partit del govern afirma que ”teníem ja el suport dels propietaris de la zona”

politica
Dijous, 14 març 2019. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Després que el govern es quedés sol per aprovar el projecte per urbanitzar el carrer Joan Miró de Vilanova i no pogués tirar endavant la proposta al ple, l'alcaldessa Noemí Trucharte assenyala a l'oposició per haver actuat "amb finalitat electoralista" en aquest punt. Partits com V365, IPV-VV, ERC o Junts per Vilanova entenien que les contribucions que havien de pagar els veïns eren excessives. 

En un comunicat, el PSC de Vilanova del Camí -el partit de l'actual alcaldessa Noemí Trucharte- lamenta que el conjunt de la oposició del consistori -exceptuant la regidora no adscrita Meritxell Humbert- votés en contra del projecte d'urbanització del carrer Joan Miró en el darrer ple municipal. Noemí Trucharte, considera que "això demostra que l'únic que els importa és intentar desgastar-nos pensant en les eleccions municipals, oblidant que tots els que estem a l'Ajuntament ho fem per servir als ciutadans de Vilanova. Nosaltres ho tenim clar i així ho hem fet sempre. Sembla que Vilanova 365, Veïns amb Veu, ERC i CiU no".

El carrer Joan Miró, en un dels extrems del municipiLa presidenta de la corporació municipal afegeix que "només l'interès electoralista pot fer entendre el vot en contra d'aquests partits al projecte", consistent en la primera urbanització d'un tram de 25 metres del carrer Joan Miró, al barri de Bonavista del municipi. L'alcaldessa explica que "vam treballar de la mà dels propietaris implicats i per primer cop teníem el seu acord i recolzaven tirar endavant la urbanització".

L'alcaldessa defensa que "les contribucions especials que hem plantejat per aquesta urbanització són menors que les que han hagut de pagar els veïns en altres projectes de governs anteriors". Reclamen al conjunt de forces polítiques vilanovines "que posin per davant els interessos dels veïns, és per fer una Vilanova millor per l'únic que estem aquí, no per desqualificar als altres per intentar aconseguir un grapat de vots".


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.