TORNAR

Ramon Tremosa elogia el teixit industrial de la comarca

El candidat per CiU a les europees insta anar a votar

politica
Dilluns, 27 abril 2009. 11:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
El candidat a les eleccions europees per Convergència i Unió, Ramon Tremosa, va ser aquest cap de setmana a la comarca, en una presa de contacte amb els polítics locals i la realitat del territori. Malgrat la pluja, Tremosa va fer una visita a l'aeròdrom Igualada-Òdena a poques hores del termini per presentar la candidatura a acollir l'aeroport corporatiu (que finalitza demà). Tremosa també va passejar per les instal·lacions del Parcmotor de Castellolí. El candidat va insistir en la importància del teixit industrial per l'Anoia reiterant la importància de mantenir-lo viu.

Ramon Tremosa a la Torre de Claramunt

En compantia d'una cinquantena d'alcaldes, regidors i militants, Ramon Tremosa va participar en el dinar organitzat a la Torre de Claramunt.

Tremosa, va reiterar les enormes possibilitats que veu per la nostre comarca a mig i llarc termini, explicant la seva visió del que ha de ser Catalunya i el convenciment que podem aconseguir-ho. En relació a casa nostra, però, va insistir que el més important és que el nostre teixit industrial es mantingui i augmenti, i és per això, va assenyalar que s'ha d'apostar pels partits catalans com 'CiU ja que la visió espanyola és molt diferent de la que tenim els catalans' referint-se a quei el PSC i el PSOE que són la mateixa estructura.

En aquesta línia tremosa va insistir en la importància i la necessitat 'd'anar a votar, l'abstenció és negativa per Catalunya. Deprés, cal fer-ho pensant amb la realitat, i sobre tot pensant amb el millor per els que vivim i treballem a Catalunya'.

Van acompanyar a Tremosa en aquest dinar Jordi Torra, Jaume Guixà, Jordi Moltó i Marc Castells,


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.