//Plugins sense CDN ?>
El propi Parlament Europeu ha habilitat una web especial que es posarà en marxa a partir de les sis i donarà a conèixer l’escrutini al conjunt del continent. També ha obert varis canals de Twitter (en anglès i en castellà, per exemple) en què explicarà anècdotes, curiositats i dades exclusives de la nit electoral, a banda de les dades que ja hi ha en l’apartat especial de la seva web. L'oficina del Parlament Europeu a Barcelona també dóna tot de dades sobre la institució.
El Ministeri de l’Interior espanyol també posa a disposició dels ciutadans les dades històriques dels successius comicis europeus que s’han celebrat a l’Estat espanyol del 1987 ençà, especifica els resultats de les últimes eleccions, el 2004, i ofereix la possibilitat de rebre els avenços de participació i els resultats per SMS.
Televisió de Catalunya també ha habilitat l’espai E’09 en què dóna gràfics i dades dels municipis, del Principat, de l’Estat i del conjunt de la UE. En aquest vídeo hi explica el funcionament i la composició dels grups polítics a l’Europarlament i també ofereix el servei Les eleccions europees al teu mòbil per rebre-hi les notícies del 3cat24.cat en format SMS.
Un cop coneguts els resultats, qui vulgui entretenir-se en imaginar-se com hauria estat la distribució dels escons si tal partit o tal altre haguessin obtinguts més vots, l’empresa icon.cat ha creat un simulador electoral en base a la Llei d’Hondt. Així mateix, el ministeri de l'Interior espanyol explica com funciona la distribució d'escons basada en el mètode d'Hondt.
Finalment, la web parlorama.eu classifica la feina de tots els eurodiputats europeus d'acord amb el seu treball (66% de la nota) i d'acord amb la seva assistència (33% de la nota).