TORNAR

Una representant de Foment visita diverses obres a Calaf

politica
Diumenge, 31 gener 2010. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Aquest divendres la directora de l’àrea de Foment de la delegació del govern central a Barcelona, Dolores Morán, va visitar les obres que aquest ministeri està executant a Calaf. Després d’una cordial entrevista amb l’alcaldessa del municipi, M. Antònia Trullàs, la directora va visitar el castell i les obres de millora de la línia de tren entre Calaf i Manresa.

Dolores Morán, a l'esquerra, acompanyada de l'alcadessa Trullàs, visitant l'estació de Calaf

Després de la reunió, on totes les parts van parlar de la situació actual i es van obrir futures vies de col•laboració, Morán va iniciar la seva visita al castell, acompanyada per l’alcaldessa, el regidor de Planificació Territorial i Activitats Econòmiques, Joan Caballol, i l’arquitecte-director de les obres, Enric Solsona. Les parts van comentar els diferents aspectes de les obres, així com els terminis d’execució, interessant-se, en particular, en les troballes que s’han fet en el desenvolupament dels treballs.

Posteriorment, els representants polítics van veure les obres de millora de la línia fèrria entre Calaf i Manresa, visitant el pas inferior que s’està construint, interessant-se pels terminis d’execució de les obres i per conèixer com afecten les obres als usuaris del ferrocarril, mentre el tram està en obres.

Tot i que la previsió de finalització de les obres era el mes de març d’enguany, el robatori a la catenària entre Sant Pere Sallavinera i Rajadell, que es va produir a finals d’any endarrerirà sensiblement les obres. Finalment, van visitar les obres del pont que unirà la carretera de Manresa amb el sector del Rentador, on s’hi ubicarà el futur polígon industrial.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.