TORNAR

Riba assenyala "l'engany de l'Aldi" en la crítica als primers 100 dies

Socialistes d’Igualada fa balanç de l’inici del segon mandat de Castells

politica
Dijous, 3 setembre 2015. 13:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

El portaveu dels Socialistes d'Igualada, Jordi Riba, compareixia dimecres davant els mitjans per fer un balanç dels primers 100 dies del mandat de l'equip de govern de CiU. La formació progressista fa una valoració negativa i sentencia que "hi ha una inactivitat clamorosa". L'Aldi i el Campus Universitari, focus de les crítiques també.

Socialistes d'Igualada feia aquest dimecres la valoració dels 100 primers dies del segon mandat de Marc Castells. Jordi Riba, portaveu de la formació, davant els mitjans, mantenia el discurs que va fer el passat juliol en els primers compassos i, especialment, pel que fa a l'obertura de l'Aldi. El to més crític contra el govern, enmig d'un to general de censura, és per aquesta qüestió. Riba parla d'"engany" una vegada "s'ha confirmat que no hi ha cap trasllat. Les dues superfícies d'Aldi a Igualada estan obertes. El govern va mentir i l'empresa en cap moment va entendre que hi hauria un tancament". Resumeix que "el govern també ho sabia" i ho emmarca "en una política que afavoreix les mitjanes i grans superfícies comercials i es caracteritza pel nul suport al petit comerç". 

El portaveu socialista, Jordi RibaInsistint sobre el procés de l'Aldi, Riba parla "d'una modificació puntual feta a mida" i que el govern ha trencat "l'equilibri que hi ha d'haver entre petit comerç i les grans superfícies". Els progressistes també ataquen la contractació de l'ex regidor Jordi Segura com a professor al Campus Universitari, tot afegint que "no complia criteris exigibles" en les acreditacions i en aspectes com les publicacions a revistes especialitzades. Cal recordar que el govern d'Igualada ha remarcat sempre en aquest cas que el Consorci de l'Escola d'Enginyeria és autònom i el consistori no ha participat en la contractació.

Pel demés, Riba considera el bagatge d'aquests tres mesos "d'una inactivitat clamorosa". Enumera "la supressió de mecanismes de participació" i afirma que "la majoria absoluta no està sent bona per Igualada". Segons el portaveu plantegen crear un "govern a l'ombra" que farà funcions de fiscalització del govern municipal.


1 Comentaris

p

pep

6 de setembre 2015.20:19h

Respondre

I el chicharelo del Castells, riu, riu, i res no diu.
PATETIC

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.