TORNAR

Rosa Narbona optarà a la reelecció a l'Ajuntament sesgueiolenc

politica
Dimecres, 30 gener 2019. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

La republicana va guanyar les eleccions de 2015 al seu municipi. Va substituir a l'alcaldia al seu company de partit Jesús Torrens.

Rosa Narbona, actual alcaldessa de Sant Martí de Sesgueioles, tornarà a presentar-se com a candidata per Sant Martí Avança-AM, grup municipal afí a Esquerra Republicana de Catalunya, a les eleccions del pròxim 26 de maig de 2019.
Així ho decidia el comitè executiu local per unanimitat, després d'una legislatura "marcada per iniciatives de participació, responsabilitat social i mediambiental, nous projectes i transparència".

L'alcaldessa sesgueiolenca concorre a les eleccions del maigEl partit considera que Narbona "s'ha guanyat la confiança dels habitants de Sant Martí Sesgueioles amb tres anys de política de proximitat, amb noves iniciatives com processos participatius, un canal WhatsApp com a via de comunicació directa amb l'alcaldessa, actuacions de rehabilitació i millora pública del municipi, iniciatives de responsabilitat mediambiental, l'agermanament amb el municipi italià Patrica, entre d'altres".

Narbona ha estat l'alcaldessa que va viure un dels moments més aspres de l'1-O, quan la Guardia Civil va atacar el col·legi electoral. "De la mateixa manera que altres alcaldes catalans, ha viscut la pressió judicial en motiu del referèndum, per no haver impedit la celebració de l'1-O; les causes penals de la querella posada per la fiscalia espanyola s'esperen a les vigílies de les eleccions municipals" afirmen.

Consideren també que "durant els tres anys de mandat, l'Ajuntament ha presentat resultats excel·lents en la diagnosi econòmica i financera que any rere any presenta l'Àrea de Presidència de Diputació de Barcelona. S'ha dut a terme una política econòmica municipal responsable i transparent, amb ratis d'eficiència positius".

 


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.