TORNAR
PUBLICITAT

Teo Romero presenta la seva candidatura aquest dissabte al Mont-Àgora

Els socialistes fan bandera de que ha estat sota el seu govern que ”el municipi ha viscut una transformació imparable durant els darrers anys” #AD24M

politica
Dijous, 7 maig 2015. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Aquest proper dissabte a partir de les vuit del vespre tindrà lloc a Mont-Àgora l’acte de presentació de la candidatura del PSC Montbui. Els socialistes de Montbui presenten una llista encapçalada per l’alcalde Teo Romero, i aposten pel lema "Experiència, valor de futur", per "recordar als ciutadans de Montbui que ha estat sota el lideratge dels socialistes montbuiencs que el municipi ha viscut una transformació imparable durant els darrers anys".

Teo Romero, alcaldable del PSC montbuienc

Aquest dissabte l'equipament MontÀgora acollirà la presentació de la candidatura socialista de Santa Margarida de Montbui, encapçalada per Teo Romero, alcalde del municipi des del 1995. En aquest acte, socialistes montbuiencs mostraran "la feina de transformació realitzada" com a gran aval. El PSC Montbui es presenta amb un projecte clar de treballar per oferir més i millors serveis als ciutadans de Montbui: "tenim clar el model de municipi que volem: volem que l’educació i la cultura siguin el motor de futur de Montbui". Els socialistes montbuiencs aposten també per fer "polítiques socials i sostenibles que garanteixin la igualtat d’oportunitats per a tots els montbuiencs i montbuienques".

La lluita contra l’atur i les desigualtats és un altre dels eixos del programa del PSC Montbui, que va impulsar des del govern municipal i que segons ells, "durant els darrers quatre anys, polítiques actives d’ocupació molt importants, com els Plans d’Ocupació Local que van donar una feina i oxigen econòmic a prop de 300 persones del municipi".

Amb Mont-Àgora de fons, els membres que formen la candidatura socialista

El candidat Teo Romero destaca que "tenim el millor equip per continuar transformant Montbui: combinem joventut i experiència, i, sobretot, som l’única força política de Montbui que està en disposició de treballar pel progrés de Montbui, assumint els reptes de present i futur que té el nostre municipi", "hem transformat espais, hem millorat equipaments i serveis, hem generat identitat de municipi, hem donat feina a les persones que més ho necessiten, i hem apostat per la cohesió social i per la igualtat d’oportunitats", "confiem que els veïns i veïnes de Montbui ens tornin a fer confiança", afegeix. 

La presentació de la candidatura socialista tindrà lloc dissabte a les vuit del vespre a Mont-Àgora. Hi haurà pica pica per als assistents. Al mateix acte es podran adquirir els tiquets per al Sopar de Campanya del PSC Montbui que es celebrarà  dissabte 16 de maig, a les 9 del vespre a l’Espai de Salut i Esport Mont-aQua. Els tiquets del sopar tenen un preu de cinc euros i també es poden adquirir al local de campanya del partit, ubicat a la carretera de Valls, cantonada carrer Santa Anna.


5 Comentaris

J

Jaume Travesset

iGd

12 de maig 2015.14:36h

Respondre

VERGONYÓS! Moltes coses ha pogut proposar aquest partit polític amb els diners dels fons que tenen, però per mi (i per ètica) aquest ”polític” perd tots els meus respectes des del moments... Llegir més que ENGANYA al sistema econòmic d’aquet país, en el qual tots participem, i per conseqüent ha enganyat al poble (amagar una veritat es pot associar a ’mentir’). Un polític ha de vetllar per la polis, la ciutat, i ha de donar exemple. TEO ROMERO, CORRUPTE BARRUER!

m

montbuienca

8 de maig 2015.11:45h

Respondre

Us heu fixat que algunes persones de la candidatura surten volant?

J

Joan

Montaqua

8 de maig 2015.08:40h

Respondre

Sant Maure ja comença a semblar el País Valencià. Com més corruptes més vots. Aquest faraó d’en Teo que no para d’inaugurar parcs, cinemes, escoles de música, concerts... Espero no ser... Llegir més l’únic que veu que aquest home vol convertir la seva ciutat en la capital de l’Anoia.


Em pregunto quina relació hi ha amb el Sr Riba?

C

Carles Palet

Igualada

7 de maig 2015.16:25h

Respondre

Que a la fotografia surti gent levitant i sense cames, és reflex de la màgia del partit?

De la màgia per embutxacar-se allò que no és seu... ja sabem què va esdevenir aquest Sr. en els... Llegir més annals del Fons Català de Cooperació.

M

Montbuienca

7 de maig 2015.12:45h

Respondre

El Sr. Teo diu: ”durant els darrers quatre anys, polítiques actives d’ocupació molt importants, com els Plans d’Ocupació Local que van donar una feina i oxigen econòmic a prop de 300... Llegir més persones del municipi”
Afegeix: ”hem transformat espais, hem millorat equipaments i serveis, hem generat identitat de municipi, hem donat feina a les persones que més ho necessiten, i hem apostat per la cohesió social i per la igualtat d’oportunitats”, ”confiem que els veïns i veïnes de Montbui ens tornin a fer confiança”

La Llei de Règim Electoral General (LOREG) diu que des del 31 de març està prohibida l’edició i repartiment, amb finançament directe o indirecte dels poders públics, de llibres, revistes, fulletons, quaderns, catàlegs, tríptics o suports electrònics que continguin al·lusions a les fites assolides per qualsevol poder públic

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.