TORNAR

Tres anoiencs formen part de la llista de Carles Puigdemont per a les eleccions del 12 de maig

politica
Dimarts, 9 abril 2024. 03:00. Anoiadiari.
D'un cop d'ull

El President Puigdemont va presentar dissabte a Elna els noms de les persones que integren la seva candidatura per a les eleccions del 12 de maig, una llista en què figuren els anoiencs Sandra de la Iglesia, en el lloc 24; Alina Susanna (40) i Hèctor Berzas (64).

Les Antigues Escoles de l'emblemàtic municipi rossellonès d'Elna, a la Catalunya Nord, va ser l'escenari escollir pel President Puigdemont per presentar, aquest passat dissabte 6 d'abril, les candidatures de Junts+ Puigdemont x Catalunya per a les eleccions del 12 de maig. Carles Puigdemont, acompanyat per més de dues mil persones, va defensar la necessitat que el país tingui un president que sigui capaç de defensar Catalunya davant el govern espanyol: "la gent prefereix un president capaç de plantar-se davant un govern espanyol per defensar Catalunya", va manifestar el President Puigdemont, assegurant que "cal fermesa i coratge per saber plantar-se. Ho hem demostrat a Madrid amb l'amnistia. Quan Junts diu no és que no. Qui més bé ho ha entès és el govern espanyol".

Poc abans del seu discurs, el Consell Nacional de Junts, reunit a l'Ajuntament d'Elna, havia ratificat les llistes de Barcelona, Girona, Tarragona i Lleida, que ja van ser aprovades per unanimitat de l'executiva el dia anterior.

Carles Puigdemont encapçalarà la llista de Barcelona, mentre que Mònica Sales liderarà la de Tarragona, Salvador Vergés serà el cap de llista per Girona i Jeannine Abella encapçalarà la candidatura per la demarcació de Lleida.

Pel que fa a la candidatura de Barcelona, acompanyaran Carles Pigdemont, en els primers llocs de la llista, l'empresària Anna Navarro com a número dos, Josep Rull com a número tres, l'actual presidenta del Parlament, Anna Erra, com a número quatre. Els segueixen el fins ara president del grup de Junts, Albert Batet; l'escriptora Ennatu Domingo, que s'inscriu com a independent; i el portaveu del partit, Josep Rius. L'exalcalde de Barcelona, Xavier Trias, tancarà simbòlicament la llista en què figures tres anoiencs: Sandra de la Iglesia, en el lloc 24; Alina Susanna, en el quaranta i el jove Hèctor Berzas, en el seixanta-quatre.

Sandra de la Iglesia té cinquanta-un anys i és llicenciada en Dret per la Universitat de Barcelona. Té una àmplia trajectòria professional com a advocada, que en els deu últims anys ha compaginat amb un projecte personal de serveis de relocation. Actualment és regidora d'Acció Social de l'Ajuntament d'Igualada. 

Alina Susanna Lopez, també té cinquanta-un anys i és mare d'una noia i dos nois. És llicenciada en odontologia, exercint aquesta professió des del 1997. 

Hector Berzas Orobitg és estudiant de Dret. Ha participat en premsa local i comarcal i actualment és el president comarcal de la JNC Anoia. Amb divuit d'anys, és el candidat més jove de la candidatura de Carles Puigdemont.




0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.