TORNAR

L'igualadí Jordi Riba ocuparà el número 13 de la llista del PSC per les eleccions del 12 de maig

politica
Divendres, 5 abril 2024. 03:00. Anoiadiari.
D'un cop d'ull

L'actual diputat del PSC per l'Anoia al Parlament, Jordi Riba, serà el número 13 a la llista socialista que encapçala Salvador Illa per les eleccions al Parlament de Catalunya del pròxim 12 de maig. Amb aquesta posició, el PSC Anoia millora de manera substancial la seva posició a la llista com a resultat de la feina feta durant la darrera legislatura al Grup Parlamentari dels Socialistes.

Aquesta darrera legislatura com a diputat, Jordi Riba ha format part de l'equip negociador del PSC pels Pressupostos de la Generalitat i ha treballat en la millora de serveis sanitaris, educatius i d'infraestructures, entre d'altres, a la comarca de l'Anoia amb iniciatives parlamentàries que han tingut en compte les necessitats de la comarca i ha estat el president de la Comissió de la Sindicatura de Comptes del Parlament.

Un cop conegut el número 13 a la llista del PSC, Jordi Riba explica que "és un honor poder comptar amb la confiança de les companyes i companys del PSC per repetir com a candidat al Parlament per a les eleccions del proper 12 de maig en l'equip liderat per Salvador Illa. Vull poder continuar treballant per la comarca i pel conjunt de Catalunya des del Parlament com aquesta darrera legislatura".

Jordi Riba és llicenciat en Història, Ciències Polítiques i Funció Gerencial de l'Administració Pública. D'altra banda, a més, ha estat tinent d'alcalde amb els governs d'esquerres i de progrés de l'Entesa per Igualada en diferents àrees i portaveu del grup municipal dels Socialistes d'Igualada al llarg de dos mandats a l'Ajuntament.

La representació anoienca per les eleccions del 12 de maig a la llista del PSC també la integren Isis Abad, regidora a l'Ajuntament de Masquefa, com a número 62 a la llista dels socialistes, i Carme González, alcaldessa de Piera, com a número 82. Isis Abad, secretària jurídica en l'àmbit professional, és regidora de govern, cap de l'àrea de Cohesió Territorial, Desenvolupament Sostenible, Seguretat i Civisme i regidora de Barris i Cicles de Vida a Masquefa. Finalment, Carme González, empresària en l'àmbit professional, és alcaldessa de Piera i consellera d'Igualtat i Joventut al Consell Comarcal de l'Anoia.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.