TORNAR

V365 qualifica al govern de Vilanova de "bomba de rellotgeria"

Vanesa González creu que ”l’estabilitat econòmica de l’Ajuntament perilla”

politica
Divendres, 9 febrer 2018. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

El partit que encapçalava l'anterior govern de Vilanova del Camí, V365, ha emès un dur comunicat en el que fa balanç del primer any del govern a quatre. La portaveu de V365, Vanesa González, ja va ser molt crítica amb el govern de Noemí Trucharte fa uns dies en una entrevista a Anoiadiari.

El grup municipal de V365 ataca a l'actual govern quatripartit en un comunicat en el que considera que la ciutat "ha fet un pas enrere en termes generals des que governa l'actual coalició entre PSC, VA, IPV i Decide". Es tracta de la valoració que fa aquesta formació un any després d'aplicar-se la moció de censura en la que l'alcaldessa Vanesa González (V365) i el seu govern amb ERC i PDeCAT van perdre el govern davant la nova coalició a quatre que sumava la majoria absoluta del ple. González afirma que el govern liderat per Noemí Trucharte "ha fet trontollar l'Ajuntament a nivell intern, generant múltiples problemes de gestió amb la ciutadania i les entitats, i es capaç de posar en risc la salut econòmica del municipi només per intentar guanyar vots. Aquest govern és una bomba de rellotgeria".

González, en la seva proclamació com alcaldessa el 2015L'anterior alcaldessa creu que "el tarannà i la manera d'afrontar els reptes del govern Trucharte està provocant la pèrdua d'oportunitats per a Vilanova" i posa com a exemple l'estat actual del Centre d'Innovació Anoia, el qual "es troba amb unes noves funcions poc definides, i canviants, que l'han convertit en un espai poc atractiu per emprendre noves iniciatives". Denuncia "l'oposició ha quedat apartada més enllà del ple" i que "V365 encara està esperant resposta oficial a la majoria de consultes realitzades durant els darrers mesos". 

"Situacions de risc"

González critica que "s'han refet projectes i s'han volgut diferenciar de les nostres propostes i han acabat provocant situacions de risc. Per exemple, l'increment de 800.000 euros en el projecte de la piscina, “ue inclou la creació d'un restaurant massa gran com perquè el pugui gestionar algú que no sigui una empresa, així com la urbanització d'un nou pàrking que en el projecte original s'havia de fer d'una forma escalonada per garantir la capacitat econòmica de l'Ajuntament". En aquest sentit, opina que "Hem passat d'un projecte sostenible a un altre que desvirtua la nostra idea original i pot posar en perill l'estabilitat econòmica de Vilanova". També assegura que des de V365 se segueix treballant per ampliar la base del partit "de cara a sumar noves persones disposades a col•laborar amb el partit, així com tenir un reflex més gran de la societat vilanovina".


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.