TORNAR

Vanesa González: “L’acord entre les treballadores de la neteja i l’Ajuntament demostra que la subrogació sí era possible”

Vilanova 365 considera que la municipalització del servei de neteja responia a una ”maniobra de venjança política”

politica
Divendres, 13 novembre 2015. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

El grup municipal de Vilanova 365 valora l’acord entre el sindicat CGT i l’empresa UTE Vilanova com "la demostració que la subrogació de les persones que realitzaven el servei de neteja sí era possible, a més de una altra mostra de l’incompliment de les promeses per part de l’equip de govern". El grup de l'exalcaldessa Vanesa Gonzàles considera que "la municipalització del servei no responia a cap criteri d’estalvi o d’aposta per les polítiques públiques, sinó a una maniobra de venjança política".

 Vanesa González ha explicat que ’"d'una banda, el regidor d’Hisenda, el socialista Kilian Tomàs, va prometre en un ple que les treballadores de la neteja no perdrien el seu lloc de feina, cosa que no es va garantir,  d’altra banda els va assegurar que veurien millorades les seves condicions de treball, cosa que tampoc va succeir".

La líder de l’oposició assegura que “no totes les 27 dones van superar les oposicions, i fins i tot una d’elles va ser acomiadada un mes després sota criteris molt sospitosos, i després, totes aquelles que van passar-les no van veure reconeguts els seus drets, com l’antiguitat i la jornada”.

L’acord inclou la obligació de l’ajuntament de reconèixer els drets laborals de les persones del servei de neteja que van superar les oposicions, un fet que demostra que el procés de subrogació només depenia de la voluntat política del govern de Noemí Trucharte.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.