TORNAR

Els veïns de Vista Alegre demanen dignificar el Parc de la Unió

Junts per Montbui recolza al veïnat per pressionar a l’Ajuntament que faci millores

politica
Divendres, 2 juny 2017. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

El Parc de la Unió, un dels espais públics més emblemàtics del barri montbuienc de Vista Alegre, fa mesos que presenta senyals de deteriorament. La ciutadania ha començat a reclamar a l'Ajuntament actuacions per millorar el seu aspecte.

Els veïns del barri de Vista Alegre de Santa Margarida de Montbui han iniciat, des de fa setmanes, una recollida de signatures per a reclamar un parc de la Unió digne. En aquesta campanya, compten amb el suport i recolzament del grup de Junts Per Montbui AM – ERC. Ara, després de reiterades queixes al consistori, sense rebre resposta sobre el tema, faran arribar aquestes reclamacions través d'un manifest acompanyat, que estarà acompanyat per les més de 340 signatures reclamant la neteja, desbrossa i canvi de mobiliari del parc de la Unió.

El Parc de la Unió, un dels espais més coneguts a Vista AlegreÉs un parc amb més de 30 anys, que va ser construït i equipat i durant tot aquest temps no s'hi ha fet cap actuació de millora i actualització del mateix. S'evidencia que "el mal estat de la zona i el mobiliari pot arribar a ser perillós per a la canalla". Els darrers dies, a partir d'aquestes queixes, els republicans fan notar que s'han començat a fer tasques de neteja i millora de l'asfalt del parc, tot i que el mobiliari continua sent obsolet i falta un major manteniment. Amb tot, Junts Per Montbui assegura que "es farà el seguiment d'aquesta reivindicació, sempre fent costat a les peticions dels veïns del barri de Vista Alegre, així com de la resta del municipi". 


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.