Divendres, 17/10/2008
842 lectures

Carme Solà

L’elegàcia de l’eriçó és la veu d’una portera francesa refinada que reflexiona sobre filosofia, gramàtica i psicologia d’una manera gairebé quotidiana. Ens fa recordar obres literàries cèlebres, cita haikús, repassa filosofia, fa digressions gramaticals de manera natural, sense pretensions snobs, per enriquiment personal.

Paral•lelament hi ha els pensaments profunds d’una adolescent amb intencions suïcides. Un entranyable recordatori d’aquesta etapa que ens fa retornar un somriure als llavis, des de la distància...

Però la novel·la no només és atractiva per aixó, la trama narrativa és molt amena i es basa en les relacions personals. Al final de tot plegat es tracta d’això, oi? de relacions humanes.

I, què coi! és una lectura entretinguda, enriquidora i que ens ensenya que res no és el que sembla, com l’eriçó de la Muriel Barbery.

Altres articles de Paula Jorba

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.