Dilluns, 4/8/2014
1070 lectures

El tercer ojo de T. Lobsang Rampa

Maria Petrisor va néixer a Romania l’any 1993. Viu a la ciutat d’Igualada des de l’any 2002. Fa poc que ha finalitzat un Cicle Formatiu de Grau Superior d ’Integració social i al setembre començarà un Grau d’ Educació Primària a la Universitat de Lleida. Li agrada poder ajudar els altres sempre que pot, gaudir de les petites coses de la vida i compartir grans moments amb les persones que la rodegen. Estima la natura i adora viatjar i conèixer nous indrets. La fascinen les diferents cultures, sobretot les cultures orientals. Per això el llibre que us recomana és “El tercer ojo” de T. Lobsang Rampa.

Aquest és el primer llibre d’ una trilogia que narra la vida de Lobsang Rampa, els altres dos són “El médico de Lasa” i “El cordón de plata”. En aquest primer volum narra la seva infància plena de durs entrenaments fins a arribar a l'edat adulta i abandonar el Tibet per anar a la Xina. El llibre comença explicant una mica els costums del Tibet i la vida del jove Lobsang dins d’ una família benestant. De petit, el destí de Lobsang Rampa va ser llegit per un gran astròleg, que va decidir que el nen havia d’ estudiar medicina en un dels temples més exigents de la capital del Tibet. Un cop comença els seus estudis al temple, el llibre narra les diferents peripècies que viu Lobsang i els diferents coneixements que va adquirint en la vida quotidiana del temple, fins que marxa a la Xina a fer de metge.

És un llibre molt interessant ja que ens explica moltes coses sobre el Tibet que es desconeixen en el món occidental. Tot està descrit fins al més mínim detall: des de la manera de vestir, fins la manera de pensar i veure les coses. Llegint aquest llibre un s’ adona de la quantitat de costums i creences diferents que existeixen en aquest món, i com això ens pot arribar a enriquir.

No sé si tot el que s’ explica al llibre és veritat o no, però és un llibre fascinant i molt entretingut de llegir.

1 Comentaris

A

Adalberto Rabello Bueno

Brazil

13 d'octubre 2015.19:26h

Respondre

Hola, de nou, Laura. Si us plau, no puc parlar bé el català, perdono a escriure en espanyol. Yo he gustado mucho de los libros de Lobsang Rampa y uno de los temas que él siempre habla es... Llegir més viaje(desdoblamiento) astral. Quiero invitar usted y sus lectores _ a un evento de un libro gratis en Barcelona, que viene para viajar o proyección astral, entre otros. Quiero invitar usted y sus lectores _ a un evento de un libro gratis en Barcelona, que viene para viajar o proyección astral, entre otros:

EXPOSICIÓN Presentación del libro “Hercólubus o Planeta Rojo”

Viernes, 30 de Octubre, entre 10:00 y 21:00
Centro de Convenciones Internacional de Barcelona (Zona Forum Diagonal) Stan nº 10, Feria Màgic

El libro ” Hercólubus o planeta rojo”, un libro que trata sobre las claves del trabajo interior indispensable para emprender nuestra regeneración espiritual: La técnica de la muerte del Ego y el desdoblamiento astral consciente. Los grandes cambios planetarios que se aproximan y la intervención extraterrestre.

Gràcies.

Deixa el teu comentari

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.