Restaurant

'Em considero un romàntic de l'hoteleria'
Carles Carol, director de l'Hotel Amèrica, destaca la vocació de servei de l'hotel

Dijous, 10 novembre 2011. 01:00

Reinventar-se ha estat una de les apostes de l'Hotel Amèrica, que amb el lema 'Redescobreix l'Amèrica' pretén apropar el servei de restauració i hoteler a la ciutat i arreu. El director de l'hotel, Carles Carol, subratlla l'aire diferent i el canvi de mentalitat que s'ha aplicat a l'espai igualadí que té 56 anys d'història. De fet, l'hotel que va néixer com a lloc de trobada obligatòria per al pas de viatgers que es traslladaven de Barcelona cap a Madrid, ha esdevingut un hotel urbà que acull activitats de tot tipus, des de banquets fins a convencions, passant per festes i filmacions.
El mas de Pedrafita, l'espai per a la cultura
La masia és un restaurant i un hotel que pretén acollir esdeveniments culturals

Dijous, 9 juny 2011. 01:00

El mas de Pedrafita està ubicat a la carretera de les Malloles, prop de Rubió i, abans de convertir-se en el restaurant i hotel que és en l'actualitat, era un antic hospital de camí. Al mas s'hi reuniran, aquest juliol, les Veus de Pedrafita, un seguit d'actes culturals vinculats amb el món de la música, la poesia, la moda i els vins. Xavier Andrés ha estat al capdavant de la transformació de Pedrafita, que l'ha ideat com l'indret de la cultura en tots els àmbits, des de la música fins el menjar, la moda, el disseny i la naturalesa de la comarca.
Els restaurants de l'Anoia busquen noves fórmules per atraure clients la nit de Cap d'Any
Menús assequibles, festa fins la matinada i nous públics

Divendres, 31 desembre 2010. 03:00

La nit de Cap d'Any és una de les més celebrades per joves i grans, les festes del dia 31 solen allargar-se fins altes hores de la matinada i els rituals de la celebració són ben coneguts per tothom. A les 12 de la nit se celebra l'entrada d'any amb raïm i es remulla amb cava però cadascú decideix on i com ho viu... La crisi, els controls d'alcoholèmia i els canvis d'hàbits fan que cada vegada hi hagi menys gent disposada a gastar-se molts diners en sortir a sopar com es feia anys enrere, i per això els restaurants busquen noves maneres de plantejar aquesta nit.
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT