TORNAR

L'Ajuntament de Calaf promou un servei d'atenció en el dol per a famílies afectades per la COVID-19

Un recurs gratuït amb l’assessorament d’una psicòloga especialista en dol

Salut
Dijous, 16 abril 2020. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

L'Ajuntament de Calaf ha fet arribar a la població un missatge després del primer mes de confinament. Els responsables del consistori remarquen que "més que mai, ens posem al costat de la ciutadania" i s'ofereix un servei per acompanyar en el dol a les persones estimades.

PUBLICITAT

Els calafins i calafines podran comptar amb un servei de suport al dol. Davant la impossibilitat de realitzar les cerimònies de comiat de les víctimes de la COVID19 i les dificultats per compartir el dolor a causa del confinament, el Servei de suport al dol de Ponent, en col·laboració amb l'Ajuntament de Calaf, posa el seu servei de suport emocional de forma totalment gratuïta via telèfon o vídeo trucada.

Les persones que es trobin en aquesta situació poden trucar al telèfon 618 726 646, on els atendrà Cristina Berenguer, psicòloga especialista en dol. El Servei de suport al dol de Ponent és una entitat d'acompanyament a les famílies quan es troben en situació de dol o al final de la vida d'un dels seus integrants. Es treballa tant individual com grupalment, facilitant un espai de suport i escolta activa que afavoreixi l'expressió emocional i l'intercanvi d'experiències perquè la persona pugui anar elaborant el seu dol. És una entitat sense ànim de lucre, laica i gestionada per un equip de professionals multidisciplinar creada l'any 2002 a Tàrrega.

Més informació sobre la COVID19 


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.