TORNAR

Salut informa de 12 casos de COVID19 entre els decessos dels darrers dies a l'Anoia

Espai patrocinat per

Amb aquest augment dràstic de casos mortals comprovats, se supera el total de víctimes per COVID19 de la setmana passada

Salut
Dimarts, 12 maig 2020. 09:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Es tractaria de defuncions dels darrers dies a les que ara s'ha practicat la prova de la COVID19 i ha resultat positiva. El balanç també ha crescut a altres comarques: al Bages, s'han reportat 18 morts les darreres 24 hores.

PUBLICITAT

Les morts per la COVID19 pugen ara a 473 a la comarca de l'Anoia. Segons l'Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries, entre les darreres defuncions a la comarca s'han practicat proves de coronavirus que han indicat que un total de 12 persones tenien la malaltia. Un augment dràstic que supera el balanç de víctimes mortals de la setmana passada. Del dilluns 4 al dilluns 11, es van registrar una desena de decessos. 

En aquestes 24 hores, doncs, s'ha fet públic unes dades de morts que superen les acumulades la setmana passada. L'augment de víctimes a l'Anoia ha estat anàleg al del Bages, que ha passat de 455 morts el dilluns a 473 ara, les mateixes que l'Anoia. La xifra de positius de les darreres hores ha crescut de manera més moderada, de 1.367 a 1.379.

Més informació sobre la COVID19 


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.