TORNAR

31 habitatges de protecció oficial a Igualada

S'obre el termini per accedir als nous pisos

societat
Dimecres, 21 desembre 2011. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
27 pisos de lloguer i 4 de lloguer amb opció de compra són el total d'habitatges que formen part del pla d'adjudicació dels 3.264 pisos desocupats de la Generalitat. L'Agència de l'Habitatge de Catalunya ha obert la convocatòria per adjudicar 31 pisos amb protecció oficial a Igualada, que s'ubiquen a Les Comes II i III. Amb aquestes actuacions, la Generalitat preveu poder treure en convocatòria pública el 95% dels pisos que actualment hi ha buits a Catalunya, abans de finals d’abril de 2012.

Els habitatges són al barri de Les Comes

Les normes del procés ofereixen noves condicions després que el conseller de Territori i Sostenibilitat, Lluís Recoder, presentés el passat mes de setembre un Pla de xoc per adjudicar els habitatges buits de la Generalitat.

Els 27 pisos, que es troben distribuïts en diversos barris d'Igualada, són d'un, dos i tres dormitoris. A la promoció les Comes II, situada al carrer de Carles Riba, hi ha 17 habitatges de lloguer. N’hi ha sis de tres dormitoris, que tenen una superfície de 64,26 m2 , i onze de dos dormitoris, en una superfície de 57,43 m2. La renda mensual dels de dues habitacions és de 223,48€ i la dels de tres dormitoris és de 244,73€. Tots els pisos tenen una plaça d’aparcament vinculada a l’habitatge.

A la promoció les Comes III, situada al carrer de Bèlgica, hi ha nou pisos de lloguer. Tres dels habitatges tenen dues habitacions i una superfície de 49,47 m2, i n’hi ha sis d’un dormitori que tenen 37,34 m2. El preu del lloguer mensual va de 118,97 a 199,20 euros, segons les dimensions i característiques de l’habitatge, ja que n’hi ha alguns que tenen plaça d’aparcament i altres no.

A Nostra Senyora de Montserrat hi ha un habitatge de dos dormitoris, 47,27 m2, que té un lloguer mensual de 94,07€.

Totes les persones que esdenviguin adjudicatàries dels habitatges d’aquestes tres promocions signaran un contracte de lloguer subjecte la Llei d’arrendaments urbans i la normativa d’habitatges amb protecció oficial.

L'opció de compra

A banda, hi ha quatre habitatges més, dos situats al carrer de Joan Serra Constançó, un al carrer de Bèlgica i un altre al carrer del Capità Muntané, que s’adjudicaran en règim de lloguer amb opció de compra. Aquests pisos tenen tots quatre dormitoris, en una superfície de 84,90 m2 a 90 m2, i plaça d’aparcament. El lloguer mensual d’aquests habitatges va dels 315,49 als 331,74 euros. Les persones adjudicatàries signaran un contracte d’arrendament per 10 anys i dins d’aquest termini podran disposar d’una opció de compra de l’habitatge. Si opten per comprar el pis, durant els cinc primers anys de vigència del contracte, podran donar com a entrada les quotes ja pagades. A partir del cinquè any les condicions varien segons la quantitat de quotes abonades.


1 Comentaris

H

Hafida zarriji

Santa margarida de montbui

4 de juny 2023.14:18h

Respondre

Mi sueño teñir un piso en igualada o santa margarida de montbui para mi i mis hijo ,quiero separar de mi marido i vivir sola con mis cuarto hijos trabajo media jornada

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.