//Plugins sense CDN ?>
L'objectiu d'aquestes activitats formatives és millorar l'ocupabilitat dels participants, tots ells demandants de feina. El projecte és subvencionat pel Servei Públic d'Ocupació (SOC), en el marc del Programa de projectes innovadors i experimentals, i cofinançat per l'Ajuntament d'Igualada.
El consistori igualadí continua portant a terme projectes en suport del sector tèxtil. Conjuntament amb l'Ajuntament de Terrassa, Promoció Econòmica de Sabadell i l'Agència de Desenvolupament del Berguedà, sota la denominació 'TechACTE II: Innovació versus tradició', aquest dilluns 17 va començar el curs d'Especialista en tissatge de gènere de punt, en què participar un grup de 14 persones de la comarca de l'Anoia.
En total, seran 270 hores de formació teòrica i practica; a més, preveu 80 a 120 hores de pràctiques no laborals en empreses del sector tèxtil de la comarca. El curs es desenvolupa a les instal·lacions de FITEX i compta amb el suport de l'agrupació tèxtil FAGEPI. L'objectiu comú és dotar les persones participants de les competències tècniques i transversals necessàries en materials, maquinària, tecnologies i mètodes de treball dels processos productius relacionats amb el gènere de punt, a fi de recuperar l'ofici de teixidor.