TORNAR

L'Ajuntament de Vallbona ofereix ajuts per als desplaçaments d'alumnes d'estudis postobligatoris

Els sol·licitants podran rebre entre 100 i 200 euros en funció de la distància al centre

societat
Dilluns, 3 octubre 2022. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
PUBLICITAT

L'Ajuntament de Vallbona d'Anoia ha obert la convocatòria per a l'atorgament d'ajuts econòmics adreçats als alumnes empadronats i residents al municipi i d'entre 16 i 25 anys que s'hagin matriculat a centres públics o adscrits en algun d'aquests estudis postobligatoris: programes de formació i inserció, batxillerat, formació professional de grau mitjà o de grau superior, ensenyaments professionals de música o dansa, ensenyaments artístics superiors o graus universitaris.

Els sol·licitants podran accedir quantia d'entre 100 i 200 per sufragar els costos dels desplaçaments als centres educatius respectius, calculada en funció de la distància que han de recórrer, sempre la renda familiar anual no superi els barems establerts. L'Ajuntament destinarà un total de 2.500 euros a aquests ajuts.

Per poder sol·licitar aquestes ajudes cal utilitzar els impresos oficials que estan disponibles a les oficines de l'Ajuntament i al web municipal Vallbonadanoia.cat, i caldrà adjuntar també un document identificatiu, el llibre de família, certificat de la matriculació i pagament als estudis, entre d'altres. El termini màxim de presentació de sol·licituds és el 31 de desembre de 2022, i la resolució i notificació de l'atorgament de les ajudes tindrà lloc durant els tres mesos següents.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.