//Plugins sense CDN ?>
Les tendències actuals, basades en el ‘slow food’ i el ‘KM0’ es basen, sobretot, amb la cultura dels productes de proximitat, potencien el consum d’aquells aliments elaborats o produïts en un entorn proper tan per promocionar l’economia local com per estalviar costos de desplaçament.
Supermas fa temps que ofereix productes de proximitat als seus clients i a partir de dilluns començarà una secció per parlar-ne. Les verdures seran el tema que encetarà la secció però mica en mica anirem parlant amb diferents productes i productors de la comarca.
....felicitats , bona idea....ara esperar que algun poble de la comarca es proclami ”ciutatslow”...ja que no pot ser Igualada..que sigui altre poble de la comarca...un poc de slowlife tampoc... Llegir més aniria malament a molts....
Ho trobo de lo mes encertat.
Es un tema molt interesant i els que solem comprar als supermercat del supermas sabem que`hi podem trob ar aquets productes.
Gracies
Ester Vich
Igualada
10 de febrer 2012.19:08h
Gran idea que esperem amb moltes ganes.