//Plugins sense CDN ?>
Tal i com assegura Tana Collados, la nova directora del programa Cuines, la seleccio 'ha estat fàcil, ja que el Jordi, per la seva formació i joventut, és un professional amb un gran futur'. Oferint una cuina sencilla i lleugera, però de primer nivell, Marsinyach fa honor a l'experiència adquirida a la escola Joviat, amb Carme Ruscalleda, La Balsa a Barcelona i El Jardí.
Pel que fa al Jaume Rodríguez, el seu perfil respon al que el programa busca en els 'amateurs': tècnica, il·lusió i capacitat de comunicació'.
Impacte mediàtic
El programa Cuines compleix 15 anys a TV3. Cuines concreta ara, de la mà de Tana Collados, el seu posicionament amb receptes a l'abast de tothom que es poden fer després a la llar.
La presència del restaurant Cal Brunzent a Cuines és el resultat d'una inciativa de Jaume Rodriguez Enrich. El resultat ha estat un impacte acumulat d'audiència de 2'5M d'espectadors. Això permetrà que Igualada i l'Anoia siguin conegudes, ara, per la gastronomia de qualitat.
Totalment d’acord amb tu Pere, he tingut el plaer d’anar-hi un parell de cops i realment molt bé.Crec que hauriem de ”fer pais”, ho dic en el sentit , que de vegades ens ve de cara anar a... Llegir més algun restaurant ,una mica diferent, i aqui a Igualada en tenim més d’un que no tenen res a envejar a alguns de Barcelona .Moltes felicitats Jordi!.
EL JORDI ES UN GRAN CUINER QUE NO HA ESTAT VALORAT SUFICIENMENT A IGUALADA, EN CANVI ES UN DELS CUINERS AM MES FUTUR AL NOSTRE PAIS. ELS IGUALADINS I ANOIENCS, EM DE ESTAR AM ELL. FELICITATS... Llegir més IENDAVANT.
jaume martinez Pgverdes
Igualada
26 de maig 2011.08:21h
Felicitats els dos protagonistes per la repercusio que sera en benefici de tots els restaurants de l Anoia.
I felicitats al ”promotor”, iniciatives d aquest nivell dnamitçan certaament la... Llegir més nostre ecoonomia, Son el que Igualada i L Anoia necessita.i esmereix