TORNAR

Cal Brunzent és protagonista del programa Cuines de TV3

Jordi Marsinyach presenta les seves receptes durant la setmana

societat
Dimecres, 25 maig 2011. 12:30. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Jordi Marsinyach, del Restaurant Cal Brunzent, ubicat a la plaça del Ajuntament, junt amb l'igualadí Jaume Rodríguez Enrich presenten les seves millors receptes en el programa Cuines de TV3 durant tota la setmana, del 23 al 27 de maig. Els plats que cuinen són: calamarsets amb espinacs de fulla petita i pernil iberic, llom de conill amb cigronets de l'alta Anoia, sopa de patata, moll de l'os i trompetes de la mort, crema de pèsols amb tripa de bacallà i botifarra negra i la truita 'oberta' amb cansalada magra de porc ibericatala.

Jordi Marsinyach amb la directora del programa Cuines

Tal i com assegura Tana Collados, la nova directora del programa Cuines, la seleccio 'ha estat fàcil, ja que el Jordi, per la seva formació i joventut, és un professional amb un gran futur'. Oferint una cuina sencilla i lleugera, però de primer nivell, Marsinyach fa honor a l'experiència adquirida a la escola Joviat, amb Carme Ruscalleda, La Balsa a Barcelona i El Jardí.

Pel que fa al Jaume Rodríguez, el seu perfil respon al que el programa busca en els 'amateurs': tècnica, il·lusió i capacitat de comunicació'.

Impacte mediàtic

El programa Cuines compleix 15 anys a TV3. Cuines concreta ara, de la mà de Tana Collados, el seu posicionament amb receptes a l'abast de tothom que es poden fer després a la llar.

La presència del restaurant Cal Brunzent a Cuines és el resultat d'una inciativa de Jaume Rodriguez Enrich. El resultat ha estat un impacte acumulat d'audiència de 2'5M d'espectadors. Això permetrà que Igualada i l'Anoia siguin conegudes, ara, per la gastronomia de qualitat.


3 Comentaris

j

jaume martinez Pgverdes

Igualada

26 de maig 2011.08:21h

Respondre

Felicitats els dos protagonistes per la repercusio que sera en benefici de tots els restaurants de l Anoia.
I felicitats al ”promotor”, iniciatives d aquest nivell dnamitçan certaament la... Llegir més nostre ecoonomia, Son el que Igualada i L Anoia necessita.i esmereix

C

Cris

Capellades

25 de maig 2011.19:15h

Respondre

Totalment d’acord amb tu Pere, he tingut el plaer d’anar-hi un parell de cops i realment molt bé.Crec que hauriem de ”fer pais”, ho dic en el sentit , que de vegades ens ve de cara anar a... Llegir més algun restaurant ,una mica diferent, i aqui a Igualada en tenim més d’un que no tenen res a envejar a alguns de Barcelona .Moltes felicitats Jordi!.

p

pere

25 de maig 2011.16:48h

Respondre

EL JORDI ES UN GRAN CUINER QUE NO HA ESTAT VALORAT SUFICIENMENT A IGUALADA, EN CANVI ES UN DELS CUINERS AM MES FUTUR AL NOSTRE PAIS. ELS IGUALADINS I ANOIENCS, EM DE ESTAR AM ELL. FELICITATS... Llegir més IENDAVANT.

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.