TORNAR

Capellades obre tres borses de treball municipals

La convocatòria es fa mitjançant concurs-oposició

societat
Dissabte, 29 maig 2021. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

A Capellades, fins al 17 de juny es pot presentar a l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania de l'Ajuntament una sol·licitud per a qualsevol de les tres borses de treball que es convoquen per part del consistori. El tràmit també es pot fer de manera telemàtica.

PUBLICITAT

L'Ajuntament capelladí ha constituït una borsa de treball d'operaris/es polivalents per cobrir amb interinatge les vacants que es puguin produir, les substitucions o les necessitats de personal per execució de programes o projectes de caràcter temporal. La borsa també té l'objectiu de suplir i ajudar als treballadors dels Serveis Municipals "per excés o acumulació de tasques o altres contingències que impedeixin donar continuïtat d'una manera adequada a les feines".

Aquesta convocatòria es farà per concurs oposició. Les persones seleccionades ocuparan la plaça de manera provisional fins que hi hagi una cobertura definitiva. En la mateixa línia es crea una segona borsa de treball per a operaris/es de neteja viària i una tercera per a operaris/es de neteja d'instal·lacions. Les persones interessades trobaran tota la informació amb la documentació que cal presentar en els enllaços a borsa de treball operari polivalent, operari de neteja viària i operaris de neteja d'instal·lacions.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.