TORNAR
PUBLICITAT

Capellades posa en marxa una campanya per renovar els escocells

El pressupost contempla la millora d’una trentena d’aquests elements

societat
Dijous, 29 novembre 2018. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

El consistori capelladí impulsarà una campanya de millores a la via pública. El regidor Sergi Pérez parla d'intervenir "tota la vila, començant pel centre".

PUBLICITAT

L'Àrea d'urbanisme de l'Ajuntament de Capellades planteja una millora dels escocells -el quadrat on està plantat cada arbre- d'algunes zones de la vila. Es tracta de casos "on l'espai ha quedat petit i cal deixar-li més amplada a l'arbre; en altres, la terra s'ha anat buidant i hi ha molta diferència entre el nivell de la vorera i el de dins". En total, es tractaria de la reforma d'una trentena d'escocells.

Al centre el regidor d'Urbanisme, Sergi PérezLa proposta  és començar arreglant els escocells del centre. El pressupost es repartirà entre la zona de la plaça Verdaguer, carrers Dr. Fleming i Fossar amb Prolongació Miquel i Mas a la zona del davant la Font de Canaletes. El regidor Sergi Pérez explica com "quan es reomple aquest espai s'està afavorint la mobilitat de les persones, que poden circular millor pels carrers sense haver d'estar pendents de si hi ha desnivells o forats. Reomplir-los amb aquest paviment drenant tampoc suposa cap inconvenient per l'arbre, que pot continuar creixent sense problemes. Hi ha moltes zones de la vila que necessiten aquesta actuació. Començarem pel centre però paulatinament anirem intervenint a la resta de carrers amb l'objectiu final de crear un entorn amable".

PUBLICITAT

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.