TORNAR

Capellades tindrà un bitllet combinat a Ferrocarrils per arribar al NEAN-Parc Prehistòric

societat
Diumenge, 14 abril 2024. 03:00. Anoiadiari.
D'un cop d'ull

El dijous Sant es va fer la sessió ordinària del Ple de l’Ajuntament de Capellades del mes de març. Van excusar l’assistència els regidors Bàrbara Pons i Valentín Guerra.

Després d’aprovar la darrera acta i donar compte dels decrets d’alcaldia es va aprovar el conveni amb Ferrocarrils de la Generalitat pel qual s’ofereix un bitllet combinat que permet arribar a Capellades i treure entrada per al NEAN-Parc Prehistòric de Capellades.

Els regidors van coincidir en valorar la projecció que suposa oferir aquesta proposta, més enllà de la vila.

Seguidament es va aprovar les taxes del servei general, el d’acollida i de menjador de la llar d’infants, que s’incrementen lleugerament, seguint la proposta del consell escolar de la mateixa escola.

Encara en el capítol econòmic es va modificar la taxa fiscal número 40 referent al preu de les entrades i el lloguer d’espai al Museu Molí Paperer, consensuadament amb la direcció de l’equipament, que incrementarà entre el 6 i el 8%. Aquí es va perdre la unanimitat amb l’abstenció del PSC, però va tornar en els 2 següents amb un reconeixement extrajudicial de crèdit per a dues factures de l’any anterior, amb els pertinents informes tècnics que justifiquen l’endarreriment en la presentació.

Seguint en aquest capítol es va aprovar, seguint el tràmit pertinent d’aprovació per ple, les adjudicacions de les subvencions. El PSC s’hi va abstenir.

A continuació es va aprovar unànimement el preu públic de 17 euros per al llibre “Aventures i pintures. Josep Costa Solé. Capellades 1913-2003”, de Joan Pinyol Colom sobre el pintor capelladí Josep Costa Solé.

La sessió va acabar amb els habituals precs i preguntes proposats pels grups municipals i el públic assistent. Recordem que també a través del canal YouTube de l’ajuntament es pot fer arribar els precs o preguntes que els usuaris trobin pertinents.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.