Per segon any, Caprabo organitza a Igualada la Fira de Productors de Proximitat a l'Anoia. Enguany, reunirà 20 productors -amb 214 referències- que oferiran degustacions durant el matí del proper dissabte, a l'establiment del carrer Sant Josep 116 de la cadena.
Igualada acollirà per segon any la Fira de Productors de Proximitat a l'Anoia. Organitzada per la cadena catalana Caprabo, la mostra és fruit de la voluntat de la cadena de "donar un tomb i fer una aposta pels productes de proximitat i eliminar esglaons entre els productors i el consumidor final" en paraules de Fernando Tercero, responsable de Productes de Proximitat de Caprabo. A l'espai que prepara Caprabo, es podrà fer la degustació dels aliments d'una vintena de productors i cooperatives alimentàries de la comarca que presentaran més de 200 referències.
Fernando Tercero, davant d'una de les mostres
El responsable de productes de proximitat de Caprabo afegeix que "molts dels consumidors anoiencs confessen la seva sorpresa davant la possibilitat de comprar carn de vedella de Castellolí, de tanta qualitat com la que poden adquirir del Pirineu, quan la tenen al costat de casa". A més dels quatre expositors esmentats, hi seran Productes Làctics La Tossa, Agromasana, Josep Maria Closa Busquets, Bonans SCP, Closa i Fills, Can Casellas, Pizzes Travertino, Sagarra Bascompte, Fruits Secs Torra, Formatges Veciana, La Fleca de Jorba, Formatgeria Ancosa, Ous Clarassó, Molí d'Oli de Cal Nasi, Mir Pous Girona i Josep Maria Oliva.