TORNAR

Caprabo reuneix una vintena de productors de proximitat anoiencs dissabte propvinent

El darrer any ha crescut un 100% aquest segment de vendes després de la primera edició

societat
Dimecres, 4 novembre 2015. 03:00. Francesc Vilaprinyó i Albareda.
D'un cop d'ull

Per segon any, Caprabo organitza a Igualada la Fira de Productors de Proximitat a l'Anoia. Enguany, reunirà  20 productors -amb 214 referències- que oferiran degustacions durant el matí del proper dissabte, a l'establiment del carrer Sant Josep 116 de la cadena.

Igualada acollirà per segon any la Fira de Productors de Proximitat a l'Anoia. Organitzada per la cadena catalana Caprabo, la mostra és fruit de la voluntat de la cadena de "donar un tomb i fer una aposta pels productes de proximitat i eliminar esglaons entre els productors i el consumidor final" en paraules de Fernando Tercero, responsable de Productes de Proximitat de Caprabo. A l'espai que prepara Caprabo, es podrà fer la degustació dels aliments d'una vintena de productors i cooperatives alimentàries de la comarca que presentaran més de 200 referències.

Fernando Tercero, davant d'una de les mostresEn aquesta segona edició, creix en nou el nombre d'expositors i hi haurà un augment també de les referències, 84. El tomb en l'orientació de Caprabo ha reportat, segons fonts de la cadena, un increment del 100% en aquestes vendes des de l'any passat. Tercero recorda que, de totes les comarques catalanes, "l'Anoia va ser pionera en aquesta experiència" i ara "ho estem fent comarca a comarca, amb la col·laboració de la Federació Catalana de Cooperatives Agroalimentàries. És un projecte en continu creixement". Alguns dels productes anoiencs, com el vi Bohigas, la xarcuteria Ibàñez, l'oli de Cal Sadurní i la carn de Can Marbres, han passat a vendre's als establiments barcelonins de la cadena "davant la bona acollida d'aquests productes".

El responsable de productes de proximitat de Caprabo afegeix que "molts dels consumidors anoiencs confessen la seva sorpresa davant la possibilitat de comprar carn de vedella de Castellolí, de tanta qualitat com la que poden adquirir del Pirineu, quan la tenen al costat de casa". A més dels quatre expositors esmentats, hi seran Productes Làctics La Tossa, Agromasana, Josep Maria Closa Busquets, Bonans SCP, Closa i Fills, Can Casellas, Pizzes Travertino, Sagarra Bascompte, Fruits Secs Torra, Formatges Veciana, La Fleca de Jorba, Formatgeria Ancosa, Ous Clarassó, Molí d'Oli de Cal Nasi, Mir Pous Girona i Josep Maria Oliva.

 

 


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.