TORNAR

Carreras insereix a 18 persones del Grup Àuria a la seva planta a Masquefa

L’empresa no descarta futures col·laboracions i que sorgeixin noves oportunitats de treball

societat
Dijous, 18 gener 2018. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Un col·lectiu de persones en situació de vulnerabilitat s'incorporarà a la firma logística Carreras que està implantada des de fa un any a Masquefa. Els treballadors han estat formats al Grup Àuria, que els propers mesos engegarà nous processos per inserir persones en situació d'atur a sectors com el tèxtil i el sociosanitari.

Una de les empreses que han recalat al polígon del Clot del Xarel·lo de Masquefa els últims anys, Carreras, ha inserit a 18 persones en situació de vulnerabilitat provinents de l'Anoia Sud. Aquestes persones han estat formades i seleccionades a través del Servei d'Inserció Especialitzat d'Àuria Grup, Punt Formatiu Incorpora i Agència Col·locació. Carreras, un dels principals operadors logístics d'alimentació, disposa de més de 69.000 metres quadrats de superfície a Masquefa, se suma a la contractació socialment responsable i preveu "futures col·laboracions a curt termini".

A dia d'avui, el grup aragonès genera ocupació per a més de 1.200 treballadors i disposa d'una estructura organitzativa arreu del territori de l'Estat espanyol i europeu. Aquesta inserció s'assoleix amb un èxit del 100% en incorporar-se a l'empresa totes les persones que van dur a terme la formació, i ha estat possible amb la col·laboració de
l'Ajuntament de Masquefa.

L'equip de persones contractades per CarrerasDe cara als propers mesos, Àuria prepara noves formacions previstes per aquest primer semestre de l'any adreçades a persones en situació d'atur. La primera formació, que començarà el proper 12 de febrer i acabarà el 20 d'abril, serà sobre tècniques tèxtils de repassar i atacar teixits, que es realitza en col·laboració de Tex 51, una de les principals empreses igualadines de fabricació de peces de punt. El proper 24 de gener a les 10 del matí es durà a terme la sessió informativa. La segona formació, sobre serveis de neteja específics en l'àmbit sociosanitari, s'iniciarà el proper 22 de febrer fins al 25 de maig. Una formació que s'organitza amb col·laboració amb el Consorci Sociosanitari d'Igualada. La sessió informativa d'aquest curs serà l'1 de febrer a les 10. Les sessions informatives es realitzaran a la sala d'actes de la Fundació Àuria (Avinguda Andorra, 28) i les preinscripcions es poden registrar a través del web www.auriagrup.cat.

Aquestes dues formacions han de servir perquè, tant l'empresa Tex 51 com el Consorci Sanitari, puguin contractar almenys un 50% de les persones formades. És una iniciativa que aposta per promocionar la inserció laboral des de la responsabilitat empresarial, posant en valor la realitat del territori i la generació d'oportunitats per a col·lectius amb més dificultats per reinserir-se al mercat laboral.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.