TORNAR

Uns cartells que anuncien la mort del barri del Rec omplen els carrers d'Igualada

La suposada campanya critica la manca de voluntat política en la planificació i el creixement del barri

societat
Dimecres, 24 maig 2023. 14:39. Redacció AnoiaDiari.

Ja fa uns dies que es poden veure uns cartells de reivindicació amb esqueles pel centre de la ciutat i pel barri del Rec d'Igualada.

Es tracta "d'una campanya per criticar la manca de voluntat política en la planificació del barri esmentat que, segons afirmen, està portant a la decadència de molts edificis per la poca flexibilitat dels usos industrials actuals al barri".

El text que es pot trobar a la pàgina web i a les xarxes socials que apareixen al cartell és el següent:

Lamentem informar que després d'una llarga malaltia el barri del Rec ha mort!

A l'edat de 37 anys, el POUM acaba de morir. Durant els últims anys els nostres polítics li han negat al barri el remei que necessitava, un nou planejament que el tornés a la vida.
El govern actual de la ciutat continua defensant un model de fer servir modificacions puntuals que només facilita la política de l'amiguisme, adjudicació de projectes a dit i el continuisme de la cultura del 3%.

L'anterior govern de l'Entesa socialista va perdre les eleccions en gran part per la seva proposta de POUM que pretenia enderrocar els antics edificis del barri del rec. El govern actual ha trobat una manera més sostenible, més ecològica, més econòmica: deixar que caiguin sols, deixar-los morir, deixar morir el barri.
Descansa en pau, barri del Rec... El Rec a mort. Visca el Rec!

Ho podeu consultar a les seves plataformes: www.recigualada.com i www.instagram.com/recigualada.Galeria0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.