TORNAR

Càterings ecològics a 15 centres de l’Anoia i un del Penedès

L’empresa igualadina Cuinats Torres servirà menús sostenibles i lliures de residus

societat
Dimecres, 28 març 2012. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
A partir del mes d’abril 15 centres de l’Anoia i un del Penedès, entre llars d’infants, escoles i centres de dia, tindran un menú ecològic. L’empresa familiar igualadina Cuinats Torres donarà aquest servei amb l’objectiu d’oferir una cuina sana i de màxima qualitat.

Botiga d'Igualada

Els menús s’elaboraran amb ingredients d’alt valor nutricional, estaran exempts de residus i es presentaran amb envasos sostenibles. D’aquesta manera, a més de cuina de màxima qualitat, Torres contribuirà a la protecció del medi ambient.

Els ingredients (macarrons, els fideus, l’arròs, els llegums, les fruites, etc) comptaran amb el reconeixement del segell CCPAE (Consell Català de la Producció Agrària Ecològica), l’autoritat pública de control que s’encarrega d’auditar i certificar els productes agroalimentaris ecològics d’origen vegetal o animal, transformats o no, obtinguts a Catalunya.

Segons Anna Torres, responsable de Cuinats Torres, ‘hem apostat per la cuina ecològica perquè creiem que és la millor manera de demostrar el nostre compromís pel menjar sa, el servei d’alimentació de màxima qualitat i la sensibilitat per preservar el nostre entorn a diferents nivells: animal, vegetal, social i mediambiental’.

La iniciativa vol contribuir a preservar principis bàsics com utilitzar els recursos naturals de manera responsable, minimitzar l’impacte humà i respectar la fertilitat de la terra, preservar la biodiversitat biològica, garantir el benestar animal, reduir la contaminació ambiental, conservar el patrimoni agrari i paisatgístic, restringir molt l’ús d’additius alimentaris i rebutjar la modificació genètica, entre d’altres.

Cuinats Torres –que compta amb gairebé 40 anys d’experiència i dues botigues a Igualada, una a Calaf i una altra a Vilanova del Camí– es dedica a l’elaboració de pollastres a l’ast i plats cuinats oferint una cuina casolana feta amb productes seleccionats.

Els centres amb càtering ecològic

Llars d’infants: La Rosella, la Ginesta, La Lluna i l’Espígol d’Igualada, La Baldufa i El Molinet de Vilanova del Camí, L’Estel i Montxic de Santa Margarida de Montbui, la Llar Sol Solet de La Pobla de Claramunt i les llars de Jorba, la Torre de Claramunt, Vilanova d’Espoia i Piu Piu 2 del Centre Logístic de Mercadona de Sant Sadurní d’Anoia.

Escoles: Jesús Maria d’Igualada i el CEIP Copons.

Centre de dia de Santa Margarida de Montbui.


6 Comentaris

R

Ricard

Copons

31 de març 2012.00:43h

Respondre

Estic amb tu, Toni. M’agrada molt cuinar, per tant no sóc gaire consumidor de precuinats, però quan m’han calgut sempre he quedat molt satisfet de Cuinats Torres. Considero que en general cada... Llegir més vegada hi ha més qualitat en el món dels precuinats i a cal Torres fa temps que ho cuiden això. Des del simple pollastre (que de simple no en té res, si volem que quedi tendre i gustos) als menús ecològics ( que ja fa temps que van deixar de ser només una moda) que vénen a millorar notablement l’oferta. A més pel sol fet de arriscar-se i innovar en moments de crisi, ja és admirable. És clar que no sempre es pot fer content a tothom. Potser aviat, quan Cuinats Torres facin menús vegetarians, la Sílvia i el Javier tornaran a comprar-hi i qui sap, potser fins i tot podran gaudir de menús vegetarians i ecològics.
Jo us felicito i us desitjo el millor.

c

cristina

igualada

30 de març 2012.19:20h

Respondre

És fantàstic veure com tot evoluciona i va endavant. Empresaris que no tenen por d’innovar, crear i posar-se al dia. I sobretot gent que no te por de treballar de valent arriscant si cal. Moltes... Llegir més felicitats pels nous menus. Us auguru un futur ple d’èxits.

J

Javier

Carme

30 de març 2012.12:30h

Respondre

Benvolgut toni, per començar una mica de respecte, ja que ningú ha faltat el respecte a ningú. Trobo la teva actitud una mica incívica.

Comentem la notícia i l’actualitat, no els futurs... Llegir més esdeveniments de si estan o no preparant menús per vegetarians. Quan ho facin, es comentarà.

T

Toni

Igualada

29 de març 2012.21:00h

Respondre

Ja està, Silvia i Javier, dos llestos que potser s’estan avançant als esdeveniments, Com sabeu que no estan preparant menús per a vegetarians? Ja serveixen menús per a celíacs i per a no... Llegir més tolerants a l’ou i a la lactosa, i si a sobre ho fan amb ingredients ecològics, ha de ser per moda? Hi ha gent que només veu la palla en l’ull aliè.

J

Javier

Carme

29 de març 2012.09:29h

Respondre

Estic amb tú, Silvia, un amig m’ha enviat la notícia per mail i pensava ’i els menús per vegetarians, vegans...a les escoles??’ Ara està de moda ser ecològic, marketing, marketing,... Llegir més marketing, es negoci i .

S

Silvia

Igualada

28 de març 2012.11:52h

Respondre

Doncs molt bé pels precuinats Torres, només falta que venguin precuinats per vegetarians ja que vaig anar diumenge i fins i tot els espinacs estan fets amb caldo de pollastre. De tot el que hi... Llegir més havia no vaig poder pendre res.. :(

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.